• DOLAR 32.568
  • EURO 35.315
  • ALTIN 2467.721
  • ...
İşgalci çetelerden Gazze'ye hava saldırıları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci Siyonist çeteler tarafından akşam saatlerinde Gazze'nin orta kesiminin doğusunda direnişçilere ait bir gözetleme noktasını ve Rafah'ın doğusunda bir noktayı hedef alan saldırılar gerçekleştirildiği bildirildi.

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, Gazze'nin Orta Vilayet bölgesinin doğusunda yer alan El-Meğazi mülteci kampının doğusunda direnişin bir gözetleme noktasına insansız hava aracı tarafından füze saldırısı gerçekleştirildi.

Bir saldırı da insansız hava aracı tarafından Gazze'nin güneyinde Rafah'ın doğusunda bir noktaya yönelik olarak gerçekleştirildi.

Saldırılarda maddi zarar meydana geldiği, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı haber verildi.

İşgal çetelerin sözcüsü Avichay Adraee, bir askeri uçağın Gazze bölgesinde Hamas'a ait bir mevkiyi vurduğunu açıkladı. Adraee, bu saldırının, Gazze hizasındaki Yahudi yerleşim merkezlerine el yapımı patlayıcıların bağlandığı balonlar gönderilmesine karşı bir misilleme olarak gerçekleştirildiğini iddia etti.

Geçtiğimiz çarşamba günü de işgalci çeteler, Deyru'l-Belah'ın batısında Kassam Birlikleri'ne ait bir mevkiyi hedef alan birkaç saldırı gerçekleştirmişlerdi. Bu saldırılar işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik şiddetin dozunu artırmaları olarak değerlendirildi.

Bu arada akşam saatlerinden itibaren Gazze'nin doğu sınırlarında işgal güçlerine karşı gece gösterilerinin de tekrar başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir