• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...

MERSİN -TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, dernek üyeleri ile birlikte MEP Dönem Başkanlığına seçilen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya`yı ziyaret ederek, başarılar diledi. Özkaya da, TISİAD heyetine, MEP`e katılımlarının onaylandığının müjdesini vererek, `Hayırlı olsun` dileğinde bulundu.

 

TISİAD`ın, 24`üncü üye olarak MEP`in gücüne güç katacağına inandığını söyleyen Başkan Özkaya, \"MEP, ülkemiz, bölgemiz, kentimiz için çalışmaktadır. TISİAD`ın da bu anlamda önemli faaliyetleri vardır. El birliği ile sürdüreceğimiz başarılı çalışmalar ile de ülkemize katkımız daha fazla olacaktır\" dedi.

 

MEP ve MÜSİAD`a Irak Daveti
TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç da, aldıkları müjdeli habere teşekkür ederek, bu önemli ziyaretin ayrıca anlamlı hale geldiğini söyledi. Uluslar arası bir sivil toplum örgütü olan TISİAD`ın, Türkiye`nin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunma çabasında olduğunu söyledi. Bu yolda başarının; işbirliği ve güç birliğinden geçtiğine inandıklarını aktaran Kılıç, \"MEP ile kentimizde oluşturulan ortak akıl, ortak fikir anlayışını benimseyerek, katkımızı arttırmak istiyoruz\" dedi.

 

Öte yandan Irak ile Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına yürüttükleri çalışmaların da başarılı bir seyir halinde olduğunu vurgulayan Kılıç, \"İlişkilerin, bağların daha da güçlenmesi amacıyla yakın zamanda Irak`a gerçekleştireceğimiz İş Gezimize MEP ve MÜSİAD üyelerini de davet ediyoruz\" diye konuştu. (Osman Öksüz-İLKHA)