• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
Alkol Kaza Getirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şişli Cumhuriyet Caddesi Harbiye kavşakta gece saat 04.00 sıralarında aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada bir kişi otomobilin içerisinde sıkıştı. İddiaya göre Mecidiyeköy istikametine seyir halinde bulunan Bekir Akgündüz`ün kullandığı 34 BH 7294 plakalı otomobile önce bir araç çarptı.

Süratli olan Bekir Akgündüz`ün kullandığı otomobil daha sonra trafik ışıklarına çarparak kaza yaptı. Kazada otomobilin sürücüsü Bekir Akgündüz ve Çetin Can hafif şekilde yaralanırken, Yaşar Arslan ön koltukta sıkıştı. Otomobilde sıkışan Yaşar Arslan olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Bu sırada arkadaşının kurtarılmasını izleyen Çetin Can`ın isimli yaralının ağladığı görüldü. Çetin Can yaralı arkadaşı ambulansa taşınırken de basın mensuplarının üzerine yürüdü. Ambulansa binen Çetin Can, polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Yaralılar Taksim Eğitim ve İlkyardım Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobilin içerisinde bulunan bira şişesi ise kazanın oluş nedenini gözler önüne serdi.

Polisin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir