• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Okul Var Malzeme Yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Çamlıtepe Mahallesi`ndeki Adem İlkkılıç İlkokulu ve Ortaokulu`nda okulun idari işleri için gerekli ekipman olmadığından okuldaki işlerin çok ağır yürütüldüğü belirtildi.

 

Çamlıtepe Mahallesi sakinleri okulun çok güzel olduğunu, okulda öğretmen eksiğinin de bulunmadığını belirterek, okullarında sadece bir bilgisayarın olduğunu ve bütün idarecilerin sadece bir bilgisayarda işlerini yürüttüklerini kaydettiler.

 

Okul idarecileri ve öğretmenlerin odalarında oturacak sadece bir kanepenin olduğunu ve bu yüzden öğretmenlerin kantinde buldukları sandalyelere oturarak işlerine devam ettiklerini vurgulayan öğrenci velileri, \"Öğretmenler odası var, ancak öğretmenlerin oturacakları sandalyeler yok. Bütün öğretmenler okulun kantininde işlerini yapıyorlar. Bizler idareye gittiğimizde okulda bir bilgisayar olduğu için işlerimiz ağır yürüyor\" dediler.
60 öğretmenin olduğu Adem İlkkılıç İlkokul ve Ortaokulu`nda yaklaşık bin 500 öğrenci eğitim görüyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir