• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Okul Müdüründen USTA`ca Kurnazlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP- Türktepe İlköğretim Okulunda başörtülü olduğu gerekçesiyle tecrit, tehdit ve hakaretlere maruz kalan öğrencinin, son olarak da okul müdürünün talimatıyla dövülmesinin basına yansıması ve müfettişlerin olaya el atması üzerine okul müdürünün skandal olayı örtbas etmeye çalıştığı ortaya çıktı.
 
Skandalın örtbas edilmeye çalışıldığı Müfettişlerin soruşturmasında ortaya çıktı; Türktepe okulu 8/A sınıfında gözükmesi gereken Öğrenci Sedanur Ağsu, Müfettişlerin soruşturmasında 8/B sınıfında gösterildi.
Müfettiş soruşturmasında sınıf değişikliğinden haberdar olan olduğunu belirten öğrenci Sedanur Ağsu, " 2012-2013 eğitim-Öğretimin başladığı tarihten beri, Üç haftadır sınıfa alınmasam da ben 8/A sınıfında gözüküyordum.Bugün müfettişler benim 8/B sınıfında olduğumu, okul kayıtlarında öyle geçtiğimi söylemeleri beni şaşırttı."dedi.
 
8/B Sınıfı Dayakçı Öğrencilerin Sınıfıymış
8/B sınıfında kendisini darp eden çocukların bulunduğunu belirten Sedanur, olayın basit bir sınıf kavgası olarak gösterilmek istendiği için bu sınıfta gösterilmiş olabileceğine vurgu yaptı.
(Şefik MERT- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir