• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Mahruki`den Hizmet Binası Teşekkürü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Belediyesi`nin Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Manisa Temsilciği`nin Laleli`de kullanımına sunduğu hizmet binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Ergün`ün ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki, AKUT Manisa Temsilcisi Hakan Özcan ile birlikte AKUT gönüllüleri de yer aldı.

 

Hizmet binasının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Mahruki, verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün`e teşekkür etti. AKUT`un Manisa`da güçlü bir yapılanma içine girdiğini ve yerel yönetimin de kendilerine destek olmasından dolayı mutlu olduklarının altını çizen Mahruki, \"Manisa Belediyesi`nin bize sağladığı bu olanaklar ve desteklerden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün`e teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim gibi gönüllülük esasına dayalı hizmet veren kurumların, desteğe ihtiyacı var. Bu desteği Manisa`da gördüğümüz için mutluyuz. Manisa Belediyesi`nden aldığımız desteğin yanı sıra diğer kurumlardan da aynı desteği bekliyoruz\" dedi.

 

AKUT`un Önemini Biliyoruz
AKUT`un yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini ve önemini bildiklerini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün`de, kullanımına sundukları hizmet binasının yenilenmesinde de gerekli desteği verdiklerini söyledi. Hizmet binası çevresinde de gerekli düzenlemeleri Manisa Belediyesi olarak yapacaklarının sözünü veren Başkan Ergün, \"AKUT`un Manisa`da yapılanması ve güçlü bir ekip kurması bizleri sevindiriyor. Bizde imkânlar doğrultusunda kendilerine gerekli destekleri her zaman vermeye hazırız. Bilindiği üzere bu binayı kullanımı için biz AKUT`a verdik. Binanın yanı sıra tadilatta da destek olduk, çatının yapılması ve diğer tamir kısımlarında ekiplerimiz destek verdi. Bunun dışında şimdi çevre düzenlemesi içinde ekiplerimiz bir proje çizecek ve en kısa sürede uygulayacak\" diye konuştu.
(Ramazan Sındıraç- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir