• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Van Önemli Şahsiyetleri Ağırlayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN-Van`da 12-14 ekim tarihleri arasında Elite World Otel`de Van Valiliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Akademik Araştırmalar Vakfı ve Risale Akademi`nin birlikte düzenleyeceği Medresetüzzehra Sempozyumu Said Nursi Eğitim felsefesi programı açıklandı.

 

Medresetüzzehra`nın Yaygın Eğitim Uygulamaları, Eğitimde Modernleşme ve Medresetüzzehra, Said Nursi`nin Eğitim Felsefesi , Medresetüzzehra Modeli; medreseler, tarihi süreç , STK`lar, İslam birliği, ve üniversiteler perspektifi gibi konuların ele alınacağı sempozyuma Said Nursi`nin talebelerinden Dr. Abdulkadir Badıllı dahil olmak üzere üniversite rektörleri, öğretim üyeleri , eğitimci ve yazarlar gibi onlarca konuşmacı katılacak.

 

Programa konuşmacı olarak katılacak olan isimlerden bazıları şöyle: Hindistan Keşmir Üniversitesi İslam Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamidullah Marazi, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, , Molla Feyzi Güzelsoy, Eğitimci Mehmet Doğan, Dr. Müfit Yüksel, Gazeteci Yazar Mustafa Özcan…
(Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir