• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Rahmet Gıda Bankası Fakirin Yüzünü Güldürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Merkezi Mardin`in Kızıltepe ilçesinde bulunan Rahmet Gıda Bankası, fakir ailelere yaptığı yardımlarına devam ediyor. Rahmet Gıda Bankası Başkanı M. Şirin Öz, bir ay içerisinde yaptığı yardımları açıkladı.

Rahmet Gıda Bankası olarak bir ay içerisinde 150 aileye gıda, 150 öğrenciye okul giysileri, bir aileye buzdolabı, bir aileye çamaşır makinesi yardımında bulunduklarını ifade eden Öz, Suriyeli 30 mülteci aileye gıda ve giyim yardımında bulunduklarını açıkladı. Öz ayrıca Rehber TV`de yayımlanan Umut Kapısı programını izlerken etkilendiğini belirten bir hayırsever vatandaşın gönderdiği 1800 TL`nin yetim ve muhtaç ailelere elden verildiklerini söyledi.

Öz sözlerini şöyle sürdürdü, \"Daha önce tespit komisyonumuz tarafından tespit edilen Hevidar Sezer adlı küçük kardeşimizin sırtında oluşan kitlenin her gün büyümesi üzerine beli yamulmuş 15 yaşında olan Hevidar şu an 9 yaşlarında gözüküyor. Ailesiyle yaptığımız görüşmede babası cezaevinde olan Hevidar`ın ameliyatı için Tarsus`taki bir özel Ortopedi Hastanesi`yle görüşüldü. Hastane yetkilileri ile yapılan görüşmede şuan ameliyat masrafı 10 bin TL civarında olabileceği belirtildi. Daha önce Rehber TV`de yayınlanan Umut Kapısı programında görüntüleri izleyen Kayseri`den bir hayırsever vatandaşın Rahmet Gıda Bankası hesabına yatırdığı 1100 TL Hevidar`ın annesine ulaştırıldı. Bu kızımızın yaşıtları gibi okula güle oynaya gidebilmesi için bu ameliyatın yapılması lazım, bu kızımızın ameliyatı için hayırsever vatandaşlarımızın duyarlılığına fazla ihtiyacımız var. Ayrıca İzmir`den bir hayırsever, mağdur olan Şehmuz Büyük adlı ailenin ev kirasını üstlendi. Rahmet Gıda Bankası aracılığı ile bu hayırlı işlerde yetim ve muhtaçlara ulaşan ve yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. (Masum Erden-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir