• DOLAR 32.574
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2457.695
  • ...
Bingöl’de “Üniversite Güvenlik Toplantısı” yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valisi Kadir Ekinci başkanlığında Bingöl Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü “Üniversite Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Bingöl Üniversitesi Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Taner Bolat, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Yunus Budak ile Güvenlik Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin değerlendirilmesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminde Bingöl Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarına ait sayısal verilerin değerlendirilmesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönem önemli günler takviminin değerlendirilmesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ikinci dönemi için alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi gibi konular ele alındığı belirtildi. (Nihat Kanat-İLKHA)  





Bu haberler de ilginizi çekebilir