• DOLAR 32.58
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2459.867
  • ...
İstanbul`da Otoparka Silahlı Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bahçelievler`de bir otoparka gelen silahlı 3 kişinin rastgele ateş açması üzerine 2 kişi yaralandı. Olay yerinde 19 boş kovan bulundu.

Saldırı, saat 02.00 sıralarında, Soğanlı Mahallesi Gülayla Sokak içindeki bir otoparkta meydana geldi. 3 kişi oldukları belirtilen saldırganlar, park içindeki otomobillere rastgele ateş açtı.

Otoparkta çalışan Hamza Mete`nin bacağına tek kurşun isabet etti. Tufan Dandin ise 1`i kasığından diğeri bacağından 2 kurşunla yaralandı. Yaralılar özel bir otomobille Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, olayda kullanılan ama plakası alınamayan siyah bir aracı arıyor. Yapılan araştırmada 19 boş kovan bulundu. Uzun süredir bu parkın hizmet verdiğini belirten çevre sakinleri, sokakta 20 gün önce bir kavga olayı yaşandığını ifade etti.

GAZETECİLERE SALDIRI

Bu arada, haberi takip eden basın mensupları, yaralıların kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradı. Hastanenin bahçesinden görüntü almak isteyen gazetecilere saldıran hastanenin güvenlik görevlileri, kameramanların görüntü almasını engellemeye çalıştı.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir