• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
`Camiler ve Din Görevlileri Haftası`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Diyanet İşleri Başkanlığınca "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" olarak her yıl kutlanan 1-7 Ekim tarihleri arasında Batman İl Müftülüğü tarafından programları başlatıldı.

İl Müftüsü Hasan Çağlar`ın başkanlığındaki heyet kutlama programının açılışını Vali ve Vali Yardımcılarını ziyaret ederek programı başlattılar.

Vali ve Vali Yardımcıları, din görevlilerin haftasını tebrik ettiklerini dile getirdiler. Diyanet İşleri Başkanlığınca 2012 Haftanın tema`sının da "Engelliler" olmasından ötürü duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

4 Ekim 2012 tarihinde saat:13.30`da Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Din Görevlileri ile tüm vatandaşa açık bir konferans verileceği bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, "Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmekte, cami ve din görevlilerinin ehemmiyeti anlatılarak Müslümanların, ibadet mekânları olan camilerde ve bu camilerde din hizmeti sunan görevlilere karşı çeşitli yönleriyle gereken ilgi ve alakalarının yoğunlaşmasının sağlanmasına çalışılmaktadır" dedi. (M.Fatih AKGÜL-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir