• DOLAR 32.443
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2441.89
  • ...
Bahçeli Grup Toplantısında Erdoğan`a Yüklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahçeli`nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Bu yasama yılının diğerlerine nazaran zorlu geçeceğini görmek gerekir. Temsilciğini büyük bir şevkle yaptığımız Türk milleti bizlerden çok şey ummaktadır. Doğruya sırtını dönen adalete savaş açanlar güç kazanmaktadır. Türkiye’nin bugünkü ortamında sistem sancılıdır. Devlet bunalımlı, insanımız mutsuzdur. Sınavlar şaibelidir. Başkent Ankara’nın ruhundan uzaklaşmalar ülkemizi bir kapana kıstırmıştır.

Önümüzdeki ilk imtihan TSK’nın sınır ötesi harekat düzenlemesi kararı bulunan tezkere kararıdır. PKK militanları dağda, siyasi uzantıları Meclis`tedir. Kara vicdanlılar her tarafta cirit atmaktadır.

Balyoz davası ile ilgili mahkemenin verdiği kararın düzeltilmesini beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanı’nın TBMM’deki açılış konuşmasında bu yönde tutum takınmasını burada olmayan vekillere sıcak yaklaşmasını yerinde buluyoruz.

`BAŞBAKAN YENİ BİR ŞEY SÖYLEMEDİ`

Başbakan kongrede 2,5 saate yakın bir konuşma yapmıştır. Bu kadar uzun konuşmasında bir şey söylemeyen siyasetçiye az rastlanır. Başbakan kongre konuşmasında yeni hiçbir şey söylememiştir. Geçmişin mukayesesi konuşmanın bütününe hakim olmuştur. "Büyük millet, büyük güç" sloganının anlamsız olduğu açıkca görülmüştür. Hedefi makamlar arası geçişi kolaylaştırmaktır. Demek ki Başbakan her şeyin merkezine kendisini koymuştur.

`2023 İDDİASI 1997`DEN BERİ MHP`NİN SAVUNDUĞU PROJEDİR`

2023 siyaset vizyonu kuru vaatlerden ve dalkavuklardan ibaret kalmıştır. Unutulmasın ki, 2023 iddiası MHP’nin 1997`den beri savunduğu büyük bir projedir. Öyleki kendisinin olmayan bir projeye sımsıkı tutunmaktadır. Kongrenin konukları bile her şeyin önüne geçmiştir.

Güçlü bir ihtimal olarak AKP, CHP, BDP ve PKK bölünme karesinin dört üyesi olarak bir araya gelip Türkiye Cumhuriyeti`ne kazma vurmaya başlayacaktır.

Sanki AKP kongresi Kandil’de peşmerge gözetiminde yapılmıştır. Herhalde İmralı canisi orda olsa omuzlara alınırdı.

Peşmergeye bu kadar çoşku gösterenler için Türkiye neresidir? Cahiliye dönemi artıkları ve Damat Ferit suretleri vatana saldırılar düzenleyen alçaklarla aynı hizada konumlanmışlardır.

Türk tarihinin hiçbir döneminde mahkumdan aman dilendiği görülmemiştir. İmralı`nın kapısına yüz sürmenin açıklanabilir tarafı yoktur.

Elinde silahla dağda gezen son terörist teslim olana kadar duruşumuzu bozmayacağız.

`EKONOMİDEKİ AÇIKLA MİLLETİMİZİN CEBİ BOŞALDI`

Vatandaşlarımız zam yağmurun altında kalmıştır. Ekonomideki açıkla milletimizin cebi boşalmıştır. AKP ekonomideki başarısızlığını vatandaşımıza ödetmektedir. Milletimizin alın terini Suriyeli muhaliflere peşkeş çeken iktidarın son ekonomik vurgunu dayanma sınırını aşmıştır."

CHP KAFA KARIŞIKLIĞI YARATMIŞTIR

Ana muhalefet partisinin PKK ve Oslo konusunda kafa karıştıran telaffuzları kimi zaman olumlu kimi zaman kafa karışıklığı yaratan sözleri olmuştur. Bir tarafta PKK,AKP,BDP,CHP,Barzani varken bir yanda MHP vardır. Elinde silahlı dağda gezen son terörist teslim olana kadar tutumumuzu değiştirmeyeceğiz.

AK PARTİ EKONOMİDEKİ BAŞARISIZLIĞINI MİLLETİMİZE ÇIKARTMIŞTIR

Milletimiz ekonomik sorlukların altında ezilirken AKP`liler fren,gaz,motor muhabbetine girmiştir.AKP`li bakanlar şöför koltuğunda didişmeye başlamıştır. Vatandaşlarımız hayat pahalılığının baskısı altında kalmıştır. Ekonomide açıklar milletimizin cebini boşaltmıştır.AKP ekonomideki başarısızlığımızı vatandaşımıza çıkartmıştır.

Milletimizin alın terini Libya`lı muhaliflere peşgeş çeken vizdansız iktidarın son ekonomik vurgunu dayanma sınırını aşmıştır. Hükümetin IMF`ye borç verme durumu ise traji komiktir.

Sıkıştığında vergiye yüklenmektedir. Son yapılan zamlarda bunu göstermektedir. Direksiyonu bulunmayan şanjımanı dağışmış tekeri dönmeyen araçta ne hız ne fren yapma şansınız bulunmaktadır. Başkalarına para vereceğinize milletimizin gelirini yükseltip yüzünü güldürünüz.

ERDOĞAN TERÖR İÇİN GÜÇLÜ SES ÇIKARTMAMIŞTIR

AKP milliyetçilikle arasına aşılmaz setler çekmiştir. Türk dünyası terk edilmiş bu alanda birkaç söz dışında yarınlara dair iddialardan kaçınılmıştır. Erdoğan bölücü terörün üstesinden gelmesi konusunda güçlü ses çıkartmamıştır. Birlikte kader ortaklığı yaptığı CHP ye çağrıda bulunmuş ve Kürt kardeşlerimie sesinize çıkartın diye seslenmiştir.

Güçlü ihyimal AKP, CHP, BDP, PKK bölünme karesinin dört üyesi olarak Türkiye CUmhuriyeti`ne kazma vurmaya başlayacaktır. AKP kongresi bunu göstermektedir. Başbakan Erdoğan Irak`ın kuzeyinden Barzani`yi parti kongresine davet edilmesi şaşırtıcı görülmemelidir.

PEŞMERGE BAŞI CUMARTESİ PKK`LILARLA, PAZAR AKP`LİLERLE DİZ DİZE OTURMUŞTUR

Barzani AKP kongre salonunda el üstünde tıutulmuş Başbakan tarafından kucaklanmıştır. MHP yapılan davete gitmeyerek gerekli açıklamayı yapmıştır. Peşmerge başı cumartesi PKK`lılarda parzarda AKP`lilerle yanak yanağa diz dize oturulmuştur.

SANKİ KONGRE KANDİL`DE YAPILMIŞTIR

Üstelik kürsüye çıkarken Türkiye seninle guru duyuyor diye sevgi gösterilmiştir. Sanki kongre Kandil`de yapılmıştır. Heralda İmralı caniside salonda olsaydı omuzlara alınır sonrada uygun bir yerden milletvekili yapılmak için düğmeye basılırdı.

ERDOĞAN`IN ŞEHİTLER HAKKINDA KONUŞMASI CİDDİYETSİZLİKTİR

Başbakan şehitlerimiz hatırasını yere düşürmeyeceğiz sözlerini laf olsun diye söylemiştir. PKK`nın 1 numaralı azmettiricisi Başbakan`ın karşısında dururken şehitlerimin hatırası hakkında konuşulması ciddiyetsizliktir.

Dünyanın neresinde celladına alkış tutan toplum vardır. Peşmergeye bu kadar ilgi gösterenler için Türkiye neresidir. Gurur nedir? Ankaranın göbeğinde Barzani ile gurur duyanlar kime nispet yapmaktadır.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir