• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Hayatını Kaybeden İtfaiyeciler Dualarla Anıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN-25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında, Tarsus Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binası önünde yapılan programda Kuran-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi ve hayatını kaybeden itfaiyeciler için dua yapıldı.

Hayatını kaybeden itfaiyeciler anısına düzenlenen mevlitte konuşan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz şunları söyledi: \" 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasının İtfaiye Haftası olması nedeniyle bütün itfaiyecilerin 298. İtfaiye Haftasını kutlanıyor. Her zaman göreve hazır 7 gün 24 saat görevlerini aksatmadan yürüten tüm Belediyeler itfaiye personelinin ve Orman yangın müdahale ekiplerinin itfaiye haftasını kutluyorum. İtfaiyelerimiz halkımızın can ve mal güvenliğini koruma noktasında görevini layıkıyla yerine getirmeye devam etmektedirler. Bütün itfaiye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yıllardır bu kentte yaşayan insanlara birlikte hizmet etmenin gayretini güdüyoruz. Geçmişte sıkıntılı anlar yaşadı, hem belediyemiz hem de itfaiyemiz. Ama çok şükür bugün donanım açısında, kadro açısında hiçte küçümsenmeyecek, geçmişle kıyaslanmayacak bir noktaya geldi.\" dedi.

Yapılan törende Tarsus İlçe İtfaiye Müdürü Mehmet Akça ise Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz`a çiçek verirken en başarılı vardiya ekibine ve en başarılı itfaiye personellerine teşekkür plaketi verildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir