• DOLAR 34.208
  • EURO 37.123
  • ALTIN 2979.393
  • ...
Saadet Partisi: `Türkiye Batının Jandarmalığını Yapıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Saadet Partisi Genel merkezi tarafından Türkiye genelinde 957 ilçede 5 hafta süreyle başlatılan `ilçe ziyaretleri programı` kapsamında Van`da bir basın toplantısı yapıldı. Saadet Partisi Genel İdare Kurumu (GİK) üyesi Fethullah Erbaş`ın başkanlık yaptığı toplantıya Saadet Partisi Van İl Başkanı Necip Yavuzer, İstanbul İl teşkilatı, İl yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Mahalli İdare seçimlerine bir yıl gibi kısa bir zaman kaldığını hatırlatan GİK üyesi Fethullah Erbaş, "Yerel Seçimlere bir yıl gibi kısa bir süre kaldı. Halkımız seçim tarihini iple çekmektedir. Çünkü halkımız her gün hizmetten ziyade horoz dövüşü yapan söz düellolarının dozunu mahalle ağızları ile üst noktalara çıkartan iktidar ve muhalefet partilerinin çekişmelerinden bıkmıştır" dedi. Erbaş, AKP`nin hızla eridiğini ve ayak oyunları ile partilerinden ayırdıkları kişilerle yeni partiler kurdurduğunu ileri sürdü.
 
"Türkiye Ortadoğu ve İslam Coğrafyasında Batının Jandarmalığını Yapmaktadır"
Ülke gündemine de değinen Erbaş, "Ülkemizde her gün onlarca vatandaşımız operasyonlarda ölmekte vatandaşımız kan ağlamaktadır. Yılda 50 milyar dolardan fazla faiz ödemekte bunun kaynağını da vatandaştan haksız vergi ve zamlarla karşılamaktadırlar. Dış borçlarımız 570 milyar doları geçmiştir. Türkiye iyi yönetilmemektedir, çevremiz ateş çemberi ile çevrilmiştir. Suriye`de olan iç savaşta ABD`nin ağzına bakıyoruz. Afganistan`da bataklığına saplanan ABD ve müttefikleri buradan kurtulmak için bizi o bataklığa itmek istemektedirler. Bu gün Türkiye ABD`nin vesayeti altında Ortadoğu ve İslam coğrafyasında Batının jandarmalığını yapmaktadır." ifadelerini kullandı.
 
"Bu Filmi ve Yapan Siyonist Uşaklarını Nefretle Kınıyoruz"
Çirkin filme değinen Fethullah Erbaş, "En kıymetli varlığımız Hz. Muhammed (s.a.v) için çirkin bir filimle hakaret edilmişti. Hükümetin bu hakareti kınamak yerine ABD`ye başsağlığı dilemesi bizleri son derece üzmüştür. Bizler bu filmi ve yapan Siyonist uşaklarını bir kez daha nefretle kınıyoruz." Şeklinde konuştu.
 
Erbaş ayrıca ülkemizde ve dünyada akan bu kanı durdurmanın tek yolunun D-8`lerin hayata geçirilerek İslam birliğinin kurulması olduğunu belirtti. (Murat Dalgın - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir