• DOLAR 34.269
  • EURO 37.23
  • ALTIN 2988.622
  • ...
`Bu Saldırılar, Yeni Bir Dirilişin Göstergesidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hizmet-Der`de Peygamberimize, hanımlarına ve sahabelere hakaret içerikli filme tepki amaçlı seminer düzenlendi.
 
Seminere konuşmacı olarak katılan araştırmacı yazar Mehmet Eroğlu; Müslümanların uğrunda anne, babalarını feda ettiği, Hz. Muhammed`e (sav) yönelik hakaretlerin günden güne arttığına dikkat çekerek, Müslümanlar hâkimiyet noktasında aciz oldukları için gündemlerini İslam düşmanları belirliyor. Ama bu devam etmeyecek aksine bu yeni bir dirilişin göstergesidir.
 
İslam düşmanlarının (başta İsrail ve ABD) Müslüman coğrafyada yaptığı tahribatlar ve İslam`a ve Müslümanlara reva gördüğü hakaret ve zulümler, Müslümanların acziyetlerinin neticesidir" dedi.
 
İslam düşmanlarında onur, şeref ve namus olmadığı için yaptıkları hakareti zulüm olarak görmediklerini ifade eden Eroğlu, "Bu gün o filimde hakaret edilenler bizim annelerimizdir. Bu bize canlarımızdan ve her şeyimizden daha kıymetlidir.
 
Peygambere bırakın hakaret etmek veya dalga geçmek, ona karşı sesimizi yükseltmemize Allah razı değildir. Allah O`nun şanını yükseltmiştir ve onun uğrunda binlerce canlar fedadır" diye konuştu. (Muhammed Furkan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir