• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Devletin Zirvesinden Sert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 asker ve bir sivil vatandaşın hayatını kaybettiği Tunceli`deki saldırıya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`dan sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanı: "Terörle Mücadelede Müsamaha Gösterilmeyecek"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunceli`deki patlamada hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı, terörle mücadelenin müsamaha gösterilmeden ve hassasiyetle devam edeceğini vurguladı.

Tunceli`deki patlamada 6 asker ve bir sivil vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Gül, "Büyük üzüntü içindeyiz" dedi.

Terörle mücadelenin uzun soluklu bir mücadele olduğunu belirten Cumhurbaşkanı, bu mücadelenin sadece güvenlik boyutuyla değil, ekonomik, sosyal ve kültürel boyutlarıyla da yürütüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu mücadele, büyük acılar yaşansa da, müsamaha gösterilmeden, kararlılıkla ve hassasiyetle yürütülmektedir." dedi.

Başbakan: “Huzuru Bozmasına İzin Vermeyeceğiz”

Hain saldırıyla ilgili bir açıklama da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Başbakan, “Bu menfur saldırıların toplumsal huzur ve barışı bozmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir