• DOLAR 32.496
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2441.919
  • ...
Tek Kişilik Protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak Sağlık Sen Şubesi Başkanı Hakan Usal, Halk Sağlığı Kurumu`nun sıkıntılarını dile getirmek için tek başına Hekim Evi önünde protesto eylemi gerçekleştirdi. Hekim Evi personelleri ise protestoyu pencereden izlemekle yetindiler.

Başkan Usal park sıkıntısının yanı sıra bahçede oturma sıkıntısı olduğunu dile getirerek sivil alanların kışlaya dönüştürmeye çalıştıklarını söyledi.

Usal şunları söyledi, "İlimiz Halk Sağlığı Kurumu, kurulduğu günden beridir! Personelin her türlü eksiğe ve sıkıntıya rağmen görevini fedakârlıkla ve liyakat ile yapması sayesinde hizmet verebilmektedir. Kurumun eksikliklerine rağmen kendi imkânları ile işleri yapmaya gayret gösteren bu personellerin öğle aralarında dinlenmek veya temiz hava alabilmek için çay molasında hekim evi önünde bulunan masa ve sandalyelerin kullanılması maalesef idarede rahatsızlık uyandırmış ve bunların kaldırılması yönünde talimat verilmiştir. Mesai saatleri içerisinde personelin buralarda oturduğu iddia edilerek, herkesi cezalandırma anlamına gelen bu uygulamadan vazgeçilmelidir" dedi. (Delil Oğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir