• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: MÜSLÜMAN KÜRTLERİ TEMSİL EDEN SİYASİ BİR OLUŞUM YOK
Mustazaflar Hareketi sözcüsü Avukat Hüseyin Yılmaz canlı yayında konuk olduğu Van Tutku FM`de hareket ile ilgili merak edilen soruları cevapladı. Seçimlere parti olarak katılmayı düşündüklerini söyleyen Yılmaz, partileşme sürecinin yetişmemesi halinde seçimlere bağımsız olarak gireceklerini ifade etti.

Üç Bin Yıllık Tarih Gün Yüzüne Çıkmayı Bekliyor
Tarihi, Urartulara kadar dayanan Van merkeze bağlı Kevenli (Şuşanıs) köyünde 3000 yıllık Urartu uç kalesi toprağın altında gün yüzüne çıkmak için bekliyor.

Nüfus Müdürlüğü`nden Tedaş ve Van Belediyesi`ne Çağrı
Van Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Merkez İlçe Müdürü Abdulkadir Sargut, Van Belediyesi ve TEDAŞ yetkililerine çağrıda bulunarak TOKİ konutlarına taşınan vatandaşların aboneliklerini yapılırken, giriş adreslerinin de sisteme aktarılmasını istedi.

BÖLGE: HALK OTOBÜSÜNDE DUMAN PANİĞİ
Van`da seyir halindeki özel halk otobüsünden çıkan yanık kokusu yolcular arasında paniğe sebep oldu.

Artos dağı eteklerinde kış hazırlıkları
Van`ın Gevaş ilçesinde, yaşları 9 ila 15 arasında değişen üç kardeş, Artos dağı eteklerinde geven toplayarak kışa hazırlanıyorlar.

VAN HAVADİS: ÇATIŞMANIN YAŞANDIĞI BÖLGEDE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU
Van`da hastane polisi Tuncay Akyüz`ün Hayatının kaybetmesinin ardından başlatılan operasyonda dün etkisiz hale getirilen PKK`lılarla yaşanan çatışma bölgesi basın mensupları tarafından görüntülendi.

VANGÖLÜ EKSPRES: VANLI VELİLERDEN OKUL TEPKİSİ
Van`da Ferit Melen ilköğretim okulu binasına çıkan yıkım kararına tepki gösteren ve okul bahçesinde toplanan veliler, başka okullara öğrencilerini göndermeyeceklerini

VAN POSTASI: KALECİK KONUT KURALARI BUGÜN ÇEKİLİYOR
Bugün van`a gelecek olan içişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kalecik mevkiinde yaptırılan konutların kura çekimine katılacak. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir