• DOLAR 32.574
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2460.99
  • ...
`Hak Geldi, Batı Zail Oldu`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
1948`de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket`in lideri Şeyh Raid Salah, Filistin`in Ummu`l-Fahm kentinde düzenlenen "Kudüs Tehlikede" etkinliğinde yaptığı konulmada Suriye`deki Esed işgalinin mutlaka sona ereceğini söyledi.

Şeyh Raid Salah, İsrail işgalinin Filistin`de yıktığı camileri yeniden inşa etmeye kararlı oldukları gibi Batıni Nusayri Esed işgalinin Suriye`de yıktığı camileri de inşa etmeye kararlı olduğunu ifade etti.

"Kudüs muhafızı" olarak da tanınan Şeyh Raid Salah konuşmasında, Suriye halkının Baas rejimine, Amerika`nın münafıklığına ve İran`ın, Rusya`nın ve Çin`in desteğine karşı zafer kazanacağını dile getirdi.

İşte Şeyh Raid Salah`ın Suriye rejimi ve Suriye`deki devrim ile ilgili söyledikleri..

"Kudüs`te ve çevresinde işgal mutlaka son bulacak. Aynı şekilde Suriye`deki Batıni Esed işgali de son bulacak. Suriye`nin her yanında hâlâ camileri yıkmaya devam eden Batıni Nusayri Esed rejimi Alemlerin Rabbi Allah`ın izniyle mutlaka son bulacak. İyimserlikle lisanıyla ve Filistinli şehidin kanı, Suriyeli şehidin kanı, Tunuslu şehidin kanı, Mısırlı şehidin kanı, Libyalı şehidin kanı ve Yemenli şehidin kanı arasındaki birliği paylaşanlar olarak, aynı hâli ve acıyı, aynı ümidi paylaşanlar olarak şunu söylüyoruz: Allah`ın izniyle Siyonist projenin yıktığı her camiyi yeninden inşa etmeye karar verdik.

Filistin Nekbe`sinden bu yana Siyonist projenin 1200`den fazla cami yıktığını biliyoruz. Bazı taraftarları şu ana kadar da camileri yıkmaya devam ediyor. Bu nedenle diyoruz ki, Siyonist projenin yıktığı her camiyi Allah`ın izniyle yeniden inşa etmeye azmettik. Aynı zamanda Batıni Nusayri Esed işgalinin Suriye`de yıktığı her camiyi de Alemlerin Rabbi Allah`ın izniyle yeniden inşa etmeye azmettik. Evet; nerede olurlarsa olsunlar onlar Allah`ın evleri. Tahripçiler onları tahrip ettikleri zaman yeniden yapılmaları gerekir. Şam`da olsun, Kudüs`te olsun, gerekirse burada sahilde, Hayfa`da, Yafa`da, El-Lud`de, Er-Ramle`de ve Akka`da, ya da orada Sur`da, Trablus`ta, Humus`ta ve Hama`da olsun.

Alemlerin Rabbi Allah`ın izniyle Allah`a kavuşana kadar bu projemizi sürdüreceğiz. Ey Kudüs`te ve Kudüs`ün çevresinde nöbet tutan halkımız! Sizler İsrail işgaline karşı zafer kazanacaksınız. Ey Suriye`de nöbet tutan halkımız! Sizler Allah`ın izniyle Nusayri Batıni Esed rejimine karşı zafer kazanacaksınız. Sizler, Amerika`nın münafıklığına karşı zafer kazanacaksınız. Sizler, Avrupa`nın münafıklığına karşı zafer kazanacaksınız. Sizler, İran`ın desteğine karşı zafer kazanacaksınız. Sizler, Rusya`ın desteğine karşı zafer kazanacaksınız. Sizler, Çin`in desteğine karşı zafer kazanacaksınız. Çok geçmeden inşaallah sizleri burada onur, özgürlük kafileleriyle karşılayacağız. Kafileler Şam`dan Kudüs`e "Hak geldi, batı zâil oldu" diye haykırarak gidecekler. Alemlerin Rabbi Allah`ın izniyle İsrail işgali yok olacak, Batıni Nusayri Esed işgali yok olacak."

Şeyh Raid Salah`ın işte o konuşması:

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir