• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Spor Kulübüne Başörtülü Diye Alınmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başörtü krizi spor merkezlerine de sıçradı. Başörtülü B.T. Bursa`dan Şikayetvar.com`a gönderdiği şikayetinde başörtüsü ile gittiği spor kulübüne üye olurken hiçbir yaşamamasına rağmen üye olduktan sonra başörtüsünün çıkartılmak istenildiğini iddia etti.

"Başörtünüzü Çıkarıp Bone Takınız"

Şikayetçi, başörtüsü ile spor kulübüne girdikten sonra 1 yıllık üye sözleşmesi imzaladığı firma ile yaşadığı sorunu şöyle dile getirdi:

"Spor kulübüne 1 yıllık üye oldum. Üye sözleşmesi imzalaya gittiğim de başörtülüydüm. Spora başladığım ilk gün başörtü mü açmamı istediler. Fakat üye olurken hiç bir şekilde kıyafet konusunda uyarı yapılmadı. Üyeliğimin iptalini istedim fakat iptal etme hakkım olmadığını söylediler. Dilekçe yazdım 1 hafta beklememi istediler çifte standart uygulanıyor. Madem başörtü yasağı vardı neden 1 yıllık üyeliğimi kabul ettiniz? Yürüme bandındayken beni üye yapan personel yanıma gelerek `Başörtünüzü çıkarıp bone takınız` dedi. Bayan ve erkeklerin bir arada olduğu bir yerde ben başörtüsü takmak istediğimi belittim fakat talebim kabul edilmedi. Bone takmak istemediğim için üyeliğimin iptali için dilekçe verdim."

Başörtülü Üyeler İçin Farklı Bone

Şikayete konu olan spor kulübü ise iddialara "Spor kulübümüze başörtülü ve çarşaflı alamıyoruz. Başörtülü üyelerimizden bone takmalarını istiyoruz. Fakat bu boneler bilinen havuz bonelerinin aksine başörtülü üyelerimizin takabileceği şekilde daha kapalı boneler." şeklinde yanıt verdi.

Şikayetvar.com
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir