• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
Rezil Film Elazığ ve İlçelerinde Tel`in Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Yeni İhya-Der Elazığ`da Postane Meydanı`nda Kovancılar, Karakoçan, Maden ve Palu ilçelerinde ise merkez camii önlerinde Peygamber Efendimize hakaret içeren filme düzenlenen basın açıklamalarıyla tepki gösterildi.

Elazığ Postane Meydanı`nda yapılan basın açıklamasını Yeni İhya-Der Muhammed Suna okudu.

Bulduğu her fırsatta İslam`a ve Müslümanlara kin kusarak Amerika şeytanlığına yaraşır bir icraata daha imza attığını söyleyen Suna, İslami değerlere düşmanlığını cüretkârca ortaya koyan, İslam`ı topraklarını işgal edip, Müslüman beldeleri kana boyayan büyük şeytan Amerika`nın fitnenin başını yine çektiğine dikkat çekildi.

Söz konusu menfur hadisenin ne ilk ne de son oyunu olduğunu ifade eden Suna, "Daha önce Selman Rüştü`nün kaleme aldığı kitap, Danimarka da basına verilen iğrenç karikatür, Hollanda`da yayımlanan çirkin film, Kur`an-ı kerim`i yakma hadiseleri ve buna benzer birçok olay, fitne başı Amerika`nın şeytani yüzünü ortaya koymaktadır" dedi.

Suna sözlerini şöyle sürdürdü, "Hal bu iken sormak gerekmez mi? Neden hep hoşgörülü olması gerekenler bizler oluyoruz? Neden hep sabırlı olmaları gerekenler bizler oluyoruz? Neden hep aşağılanan bizler oluyoruz? Neden provokatörlükle suçlananlar, saldırganlar değil de saldırıya uğrayanlar oluyor? Eğer bu aşağılık saldırılar bir avuç kendini bilmez sapığın işiyse neden Amerika hükümeti buna dur demiyor? Neden Amerika ve Avrupa ülkeleri bu iğrençlikleri önlemiyor, suçluları cezalandırmıyor? Siz bu saldırıların bir avuç psikopatın işi olduğuna gerçekten emin misiniz?"

Allah Resul`üne Olan Ahdimizi Yeniledik
Suna, "Ey aziz Peygamber! Bugün burada sana olan ahdimizi bir kez daha tazeliyor ve Yüce Allah`ı şahid tutarak kanımızın son damlasına ve ömrümüzün son anına kadar senin yolunu sürdüreceğimizi nerden gelirse gelsin senin şahsına ve davana yapılan hakaretleri asla kabul etmeyeceğimizi ilan ediyoruz. Büyük şeytan Amerika ve küçük şeytan Siyonist İsrail ve diğer emperyalist Avrupalı devletler şunu bilsin ki, Selahaddin-i Eyyubi ve Şeyh Said`in torunları olarak, dinimize ve aziz Peygamberimize yapılan her türlü saldırıya karşı dik duracak ve bu alçakça saldırılara karşı bütün gücümüzle tepkimizi ortaya koyacağız. Son olarak İslam`a ve Peygamberimize dil uzatan bu alçakları lanetliyoruz" diyerek sözlerine son verdi.


Maden
Elazığ`ın Maden ilçesinde Yeni İhya-Der Başkanı Mehmet Karaca Cuma namazı sonrasında basın açıklaması yaptı. Karaca konuşmasında Peygamberimize hakaret içeren film hakkında şunları söyledi, "Filmin yapımcısını 100 İsrailliden 5 milyon dolar aldığını ve filmi İsrail için yaptığını söyledi, daha sonra bazı kesimlerin olaya sessiz kaldığını hakaretin yerine şiddeti gündeme getirdi. Halkın yüzde 99`u Müslüman ülkemizde devletin en üst tepesinde bulunanların ve bazı hoca efendilerinin Hz. Muhammed`e (s.a.v) yapılan hakareti lanetlemeleri gerekirken bu çirkinliği görmezden gelerek sadece Libya`daki olayı kınamaları hatta lanetlemeleri çok düşündürücü ve ibret vericidir" dedi.
(İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir