• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Kamu Kurum Müdürleriyle `Verimlilik` Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleriyle toplantı yaparak kamu hizmetlerinin sunumu ve bu konuda niteliğin artırılması konusunda önemli telkin ve tavsiyelerde bulundu.

Valilikte yapılan toplantıya başta Vali Yardımcıları Mustafa Adil Tekeli, Soner Karataşoğlu ve Şener Çağlar olmak üzere, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Batman genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Hizmet Kalitesinin Her Alanda Artırılsın
Toplantıda konuşan Vali Arslan, Batman`ın kalkınmasında kamu kurum ve kuruluşlarına çok iş düştüğünü belirterek, kamu kurum yöneticilerinin yasalar çerçevesinde vatandaşlara hızlı ve verimli hizmet sunmak için gereken tüm önlemleri almasını istedi.

Kamu kurumlarının işleyişinin hızlandırılmasının ve kurumlara başvuran vatandaşların işlerinin zamanında yapılmasının önemine değinen Vali Arslan, "Törensel işlere, protokol kurallarına takılmadan ve zaman kaybetmeden, pratik bir şekilde hizmet üretelim" şeklinde konuştu.

Vatandaşlara hizmet sunan kamu görevlilerinin performansının yöneticileri tarafından takip edilmesini ve verimliliğin artırılması için çalışma koşullarının da düzgün hale getirilmesini isteyen Vali Arslan, hizmet kalitesinin her alanda artırılması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Batman`a hizmet etme noktasında herkesin bakış açısını geliştirmesi gerektiğini vurgulayan Vali Arslan, "Daha vizyoner, daha ilerici bakış açılarına ihtiyacımız var, bir an önce vizyonumuzu ve bakış açımızı geliştirip hizmet standardımızı ileriye taşımamız lazım" diye konuştu.

Proje Geliştirin
Kurum yöneticilerinden alanlarıyla ilgili hizmetleri artırmaları için proje geliştirip bunun gerek ilgili Bakanlık, gerekse Valilik nezdinde sıkı bir şekilde takipçisi olmalarını isteyen Vali Arslan, kendisinin de her zaman için azimli yöneticilere destek olacağını ve önlerini her platformda açacağını sözlerine ekledi.

Vali Arslan, vatandaşa hizmet veren kamu binalarının temiz, düzenli ve konforlu olması gerektiğinin de altını çizerken, burada hizmet veren kamu personelinin ise kılık ve kıyafetinden kullandığı üsluba kadar dikkatli ve özenli olmasını istedi.

Vali Arslan, toplantının ardından katılımcılara Polis Evi`nde öğle yemeği verdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir