• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Nasrullahtan Nekbe Mücahitlerine Selam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrullah, siyonist rejimin kurşunlarına göğüslerini gererek Filistin topraklarına yürüyen Filistinlelerin cesaret ve yiğitliğini takdirle andı.

“Öncelikle, işgal altındaki Filistin sınırlarında ve aynı zamanda Filistin içinde protesto gösterilerine katılanların iman, cesaret ve yiğitlikleri önünde saygıyla eğilmeliyiz” diyen Nasrullah mesajında şunları kaydetti:

“Siz şerefli insanlar Nekbe gününü yeni bir mana vererek başka bir güne çevirdiniz. Haklarınızın kaybelidemez, unutulamaz ve pazarlık edilemez bir hak olduğunu dosta ve düşmana gösterdiniz. Evlerinize, tarlalarınıza, topraklarınıza, kutsallarınıza dönüşün bir hak, bir hedef ve bir umut olduğunu gösterdiniz, bunu büyük bir fedakarlıkla ve kanlarınızla ispat ettiniz”

Hizbullah hareketinin Filistin’in kurtuluş mücadelesinin yanında olduğunu tekrarlayan Nasrullah şöyle dedi:

“Biz sizinleyiz ve sizin tarafınızdayız. Sizin sevincinizle sevinir, üzüntünüzle üzülürüz. Sizinle aynı acıyı ve aynı umudu teşıyoruz. Ve sizinle direniş yolunda birlikte hareket ediyor, tüm topraklarımızı ve kutsallarımızı özgürleştirmek için zaferlerimizi birlikte sürdürüyoruz. Sizin yanınızda ümmetimizin saf nabzına dönecek ve onun hatıratını tazeleyeceğiz. Ümmetimizi asli davası ve tarihi mesuliyeti önüne koyacak, böylelikle gerçek cepheye belirleyici savaşa götüreceğiz. Şehidlerinize rahmet ve yüksek makamlar niyaz ediyor, aziz ve şerefli ailelerinizi tebrik ediyoruz. Sizin direnişiniz, kavganız ve sabırlı halkınız bizim tesellimizdir. Zafer yakındır inşallah.”

Velfecr
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir