• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Peygamber Sevdalıları Miting Çalışmalarına Hız Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Amerika`da bir kipti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Peygamberi Muhammed` filmine dünyanın dört bir yanında tepkiler sürüyor. Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü de 23 Eylül`de Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceği miting için hazırlıklarına hız verdi.

Büyük bir miting düzenleyeceğini daha önce kamuoyuna açıklayan Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, miting hazırlıklarını görüşmek amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda takip edilecek yol haritası ve miting hazırlıklarının görüşüldüğü belirtildi.

Bilindiği üzere daha öncede Danimarka`da yine Peygamber Efendimize hakaretler içeren karikatürlerin yayınlanası üzerine İstasyon Meydanı`nda düzenlenen mitinge peygamber aşığı yüzbinlerce Diyarbakırlı ve ülkenin dört bir tarafından gelen vatandaşlar iştirak ederek meydanı hıca hınç doldurmuştu. Daha sonra yine Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu meydanda düzenlenen kutlu doğum etkinliklerine yine yüzbinlerce insan katılmıştı.
(Osman İçli - İLKHA)
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir