• DOLAR 32.878
  • EURO 35.249
  • ALTIN 2462.35
  • ...
Avrupa`daki STK`lardan Peygambere Hakarete Kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSVİÇRE - Basel Said Nursi Derneği, Avrupa`da faaliyet gösteren 36 STK adına yaptığı basın açıklamasıyla peygambere hakaret içeren filmi kınadı.

 

ABD`de çevrilen hakaret içerikli filmin, İslam düşmanlığının apaçık bir tezahürü olduğu ifade edilen açıklamada, duyarlı tüm Müslümanları, yürekten yaralayıp büyük bir öfkeye sevk eden bu ve benzeri filmleri yapan ve yayınlayanların kalplerindeki kini ortaya koyduğu belirtildi.

 

Arkasında Siyonist desteği olan bu ahlaksız filmin hayat bulmasında katkısı bulunan herkesin dünya ve ahretin zilletiyle muhatap olacağı vurgulanan açıklamada, \"Asırlardan beridir her gün artarak devam eden saldırılara rağmen İslam`ı ve onun yüce peygamberinin ismini yeryüzünden silemeyen Kâfirler güruhu her gün yeni bir ahlaksızlıkla hayâsızca akınlar düzenlemektedirler.

 

Bu vesileyle, İslam`a saldırmayı kendine bir iş haline getirenleri nefretle kınamaktayız. Rabbimiz onları dünya ve ahretin en ağır cezasıyla cezalandırsın\" ifadelerine yer verildi.

 

Tüm dünya Müslümanlarına bu konuda yoğun iş düştüğü dile getirilerek, \"Avrupa`da faaliyet gösteren STK`lar olarak, tüm dünya Müslümanlarını bu ahlaksızlığa ve cüretkârlığa tepki vermeye avet ediyoruz.

 

Son olarak ahlaksız filmin protesto edilmesi sırasında Şahadete ulaşan tüm kardeşlerimize rahmet dilerken, bu hayâsızlığa imza atanları ise bir kez daha nefretle kınıyoruz.\" denildi. (Ahmet Bayram - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir