• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

BATMAN-İlimiz Esentepe mevkii Gültepe Mahallesi Bahar kent sitesi altında 2. Mobilya mağazasını açan Masal Mobilya saat:17.00`da Batmanlıların hizmetine açtı.

 

Masal Mobilyanın açılışına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır Milletvekili ve Batman İl Koordinatörü Cuma İçten, Şanlıurfa Milletvekili Doç Dr. Halil Özcan, Batman Valisi Yılmaz Arslan, Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Batso Başkanı Osman Nasıroğlu, Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Akparti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İş adamları, Partililer, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Diyarbakır ve Bismil`in önde gelen iş adamları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

 

Dualar ve kurbanlar kesilerek açılışı gerçekleşen Masal Mobilya`da davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış kurdelesini kesen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mağazayı gezerek tam not verirken, genç iş adamı Necat Gülseven`i tebrik ederek Batman`a yaptığı yatırımlarından dolayı tebrik etti.

 

Batman`da daha önce Turgut Özal Bulvarında Mondi Mobilya mağazasını hizmete açan İş adamı Necat Gülseven, Batman`da 2. Modern Mobilya mağazasını kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Batmanlılara kaliteyi sunmak için bütün gayretlerini sarf ettiklerini, tek amaçlarının Batman`a markalı ve kaliteli ürünleri sunmak olduğunu söyledi.

 

Açılışa katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,milletvekilleri ve tüm misafirlere teşekkür eden Mağaza sahibi Gülseven, ilerleyen dönemde Batman`a önemli projelerinin olduğunu, yeni Üniversite Kampüsü yanında 20 dönüm arazi üzerinde 400 kişilik özel yurt yapacaklarını ve Batman`a yatırımlara devam edeceklerini belirtti.(M.Fatih Akgül-İLKHA)