• DOLAR 32.47
  • EURO 34.707
  • ALTIN 2435.082
  • ...
`Küfrün Çirkin Ahlakı Yine Devam Etmektedir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Amerika`daki bir kipti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Peygamberi Muhammed` filmine Hizmet-Der, yazılı basın açıklamasıyla tepki gösterdi.
 
Hizmet-Der Başkanı Nasır Efrens, tarih boyunca hak ve batıl mücadelesinde zalimlerin sürekli tevhid davasına karşı cephe oluşturduklarını, iftira ettiklerini, karaladıklarını ve kötülediklerini belirterek, "Bu evrensel küfrün değişmez ahlakıdır. Bu ve buna benzer iftiralar hakaretler sürekli olmuş, peygamberleri öldürmeye kalkışmışlardır. Günümüzde de değişmeyen o küfrün çirkin ahlakı yine devam etmektedir" dedi.
 
Efrens, "Son yıllarda Salman Rüştü, Danimarka, ABD`li papaz, Afganistan`da Kur`an`ı Kerim`in yakılması, Irak`ta Müslümanları camii de öldürmeleri, yine Irak`ta Ebu Gureyb cezaevindeki iğrenç ahlaksızlıklar, işkenceler ve buna benzer İslam ülkelerindeki bir sürü cinayetler devam etmektedir" şeklinde konuştu.
 
Dünyanın her yerinde İslam peygamberine ve kutsal değerlerine hakaret edenlere karşı topyekün bir mücadele vermek gerektiğini vurgulayan Efrens, "Onların dillerini, ellerini ve o necis zihniyetlerini etkisiz hale getirmeye çalışmalıyız `Ancak iman edip salih amel işleyen, Allah`ı çok anan ve haksızlığa uğratıldıktan sonra öçlerini alanlar başka. Zulmedenler hangi akıbete uğrayacaklarını göreceklerdir` ayetiyle devam ederek, "Peygamber Efendimize karşı yapılan bu küstahça hakaretin Gayretullah`a ve İzzetullah`a dokunmasının ve İslam düşmanlarının sonlarının gelmesine vesile olmasını Yüce Mevla`dan diliyoruz" ifadelerini kullandı.(Kenan Önder-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir