• DOLAR 32.48
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2439.697
  • ...
`Seçmeli Derslere Hassasiyet Gösterin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 4+4+4 eğitim sisteminde bu yıl uygulanmaya başlanacak Kur`an-ı Kerim, Siyer ve Kürtçe seçmeli derslerinin önemine dikkat çekerek, vatandaşları bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye çağırdı.

 

Kozluk`u ziyaret eden Özdemir, köy ve mezralarda vatandaşlarla bir araya gelerek, karşılaştığı veli ve öğrencilere seçmeli dersler konusunda bilgilendirmede bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Özdemir, Kozluk`ta gerçekleştirilen yatırımlara da değinerek, son iki yılda ilçede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

 

Kozluk ziyaretinin ardından Batman`a geçen Özdemir, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonucunda Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanlığına seçilen Hüseyin Ekmen`i tebrik ederek başarılar diledi. Ardından Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden Özdemir, Nizamettin Aydiş`ten çiftçilerin durumu ve mısır ekimi hakkında bilgi aldığı ve son yıllarda Batman`da başlayan mısır ekiminin çiftçiler açısından önemli bir gelir kaynağı olduğunu belirterek, her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü de ziyaret eden Özdemir, mevcut yatırımlar ve yapılmakta olan spor tesisleri hakkında bilgi aldı. Yapımı devam eden spor komplekslerinin hızla bitirilmesi için çaba göstereceklerini kaydeden Özdemir, Batman`ın hak ettiği yatırımlara kavuşması için ilgili makamlar nezdinde temaslarda bulunacağını ifade etti. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir