• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
ABD İslam Aleyhtarlığının Merkezidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Hür-Der (İnsani Hak ve Hürriyetleri Derneği) Genel Merkezi yazılı bir basın açıklaması yaparak, son zamanlarda İslam`ın kutsal değerlerine ve Peygamberimize hakaret içeren faaliyetlerin merkezi haline gelen ABD`nin, bir çirkefliğe daha yataklık ettiğine vurgu yaptı.
Yazılı basın açıklamasında, daha önceleri Papaz Terry Jones`in Kur`an yakma ve Peygamberimizi yargılama gibi teşebbüslerine ses çıkartmayan ABD`nin, yeni bir çirkin hareketin merkezi olduğu belirtilerek, \"Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Peygamberi Muhammed` isimli sinema filmi ile İslam aleyhtarı faaliyetlerin merkezi olduğunu ABD bir daha ispatlamıştır\" denildi.

 

Kapitalizm, Fuhuşyat ve Fitnenin Kaynağı Her Zaman ABD Olmuştur

Büyük şeytanların her zaman kendilerini gizleyerek görünür kuklaları ile İslam ve Kur`an aleyhine faaliyetlerini şimdiye kadar yürüttükleri ifade edilen yazılı basın açıklaması şöyle devam etti: \" Müslümanlar her zaman bu kuklaların güçlerini nereden aldıklarına ve sırtlarını nereye yasladıklarına dikkat etmek zorundadırlar. Dünyada insani değerleri bozacak vahşi kapitalizm ve fuhuşyatın kaynağı ve teşvik edicisi her zaman ABD olmuştur. Siyonistlerin ve Amerika`daki Evanjelist Protestanların kıyameti yaklaştırma senaryosunun sonu bütün dünyayı ateşe boğmak olacaktır. Müslüman, Hıristiyan ve Budistlerin birbirlerini boğazlanmasını ve bütün dünyanın topyekûn ateşe atılmasını sağlamak için bu politikalarını adım adım gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar. Myanmardaki Budistlere Müslüman öldürtmek, Mısır`daki Müslümanlara Kıpti öldürtme çabası, Şii ve Sünnileri birbirine öldürtme ile topyekûn tüm Müslümanların Hıristiyan alemi ve diğer dünya toplumları gözünde terörist görülmesini sağlamak için yaptıkları propaganda, sinema filmleri, basın-yayın ve kamuoyu meydana getirme çalışmaları ne yazık ki gün geçtikçe lehlerinde sonuçlar vermektedir. Ve bu bütün faaliyetlerini en rahat bir şekilde ABD merkezli olarak yürütmektedirler.\"

 

Dünyayı ateşe götürecek bu Siyonist-evanjelist kıyamet yaklaştırma çalışmalarına ABD yönetimi ve halkı dur demedikçe bu senaryo nedeni ile işlenecek tüm suçlara ortak olurlar ifadeleri ile devam edilen basın açıklaması son olarak, \"Peygamberimize ve İslam`ın değerlerine hakaret eden Siyonist-evanjelist taifeyi ve bu çalışmalara yataklık eden ABD`yi lanetliyor, tüm Müslümanları Peygamberimiz ile ilgili duyarlı olmaya davet ediyoruz\" çağrısı ile son buldu. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir