• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
İşgal Güçleri 3  Filistinliyi Yaraladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN - İşgal altındaki Batı Yaka`nın kuzeyinde ve Nablus vilayetinin güneyinde yer alan Kasra beldesinde Siyonist işgal güçleriyle Filistinliler arasında dün akşam yaşanan çatışmalarda üç Filistinlinin işgal askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralandığı ifade edildi.

 

Kasra beldesindeki çatışmaların Siyonist gaspçılardan bir grubun beldeye baskın düzenleme girişimi üzerine patlak verdiği, Siyonist işgal askerlerinin gaspçı grubu himaye etmek amacıyla Filistinlilerin üzerine göz yaşartıcı bomba ve ses bombası attığı bildirildi.

 

Filistin Enformasyon Merkezi`nin haberine göre, Siyonist gaspçılardan oluşan grup beldenin kenar mahallelerine baskın düzenleyip çiftçilere saldırmaya çalıştı. Belde halkının Siyonist gaspçılara karşılık vermesi ve baskın girişimini püskürtmesi üzerine çıkan çatışmaların ardından Siyonist işgal güçlerinin gaspçıları korumak üzere çatışmalara müdahale ettiği kaydedildi.

 

Siyonist gaspçılar, işgal güçlerinin himayesinde buldukları her fırsatta Filistinlilere, evlerine ve ekili arazilerine saldırıyor, yakıp yıkıyor ve ürünlere zarar veriyor. Tüm bu saldırıları seyretmekle yetinen Siyonist işgal güçleri ise Filistinlilerin gaspçılara karşı koyması halinde Siyonist gaspçıları korumak için duruma müdahale ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir