• DOLAR 34.538
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2998.585
  • ...
Hasta Yakını: Doktora Saldırmadım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman`da geçtiğimiz günlerde özel bir hastanenin acil servisinde görev yapan Dr. Bedrettin Keskin`e dün saat 22.30 sıralarında hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili konuşan hasta yakını Ş.İ. Pazartesi akşamı eşinin migren ağrısı tutması üzerine acilen özel hastanenin acil servisine götürdüğünü belirtti.

Eşini acilde sedyeye yatırdığını ve kimsenin ilgilenmediğini bunun üzerine kendisinin de \"Allah için biri baksın\" dediğini ifade eden Ş.İ, doktorun gelerek ellerini kaldırıp kendisine bağırdığını söyledi. Daha sonra hastane personelinin kendisine saldırdığını ve kendisinin hiçbir şekilde saldırmadığını ifade etti.


Yaşanan olay akşamı misafirlikte olduğunu ve orada eşinin tansiyonunun yükselmesi ve migren ağrısının tutması üzerine özel arabasıyla eşini ve çocuklarıyla birlikte hastaneye gittiğini belirten Ş.İ, \"Eşim ve çocuklarımla hastaneye gittiğimde iddia edildiği gibi hastanede hiçbir hasta yoğunluğu olmamasına rağmen eşimin tansiyon ve migren hastası olduğunu ifade etmeme rağmen yaklaşık 20-25 dakika sedyede kendi imkânlarımla ve korku içerisinde ağlayan çocuklarımla beraber eşime müdahale edilmesini bekledim\" dedi.

Eşine müdahale yapılmasını beklemesi anında eşinin baygınlık geçirerek yere düştüğünü söyleyen Ş.İ, \"Eşimin yere düşmesiyle öldü sandım ve o korku içerisinde koridora çıkıp biraz da ses tonumu yükselterek yardım istedim. İlgili doktor üzerime gelip ne bağırıyorsun deyip, beni tartaklamaya çalıştı. Bir yandan yerde kalan eşim ve bir yandan ağlayan çocuklarıma bakıp duygulu anlar yaşadım. Kimse halen eşime müdahale etmiyordu\" şeklinde konuştu.

Hemen polis ekiplerin geldiğini ve koridor da eşinin yığılı olduğunu belirten Ş.İ, \"Eşim cezalandırılıyor mu diye polislerle konuşurken hastane içerisinden veya dışarısından gelen bir grup beni tartaklamaya başladı. Olayın bitmesine yakın aile fertlerim geldi ve polis ekipleri şahittir. Doktora hiçbir şekilde kafa atmadım. Aldığım duyuma göre, benden önce başka hastayla da tartışmışlar ve bende ondan sonra gelince bana da yansıdığını hissetmekteyim\" diye kaydetti.

Olayla ilgili her iki tarafında şikâyetçi olduğu öğrenildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir