• DOLAR 34.181
  • EURO 37.2
  • ALTIN 2934.166
  • ...
Okul Bahçeleri Bakım ve Onarımdan Geçiriliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akdeniz İlçe sınırlarında bulunan ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının talepleri doğrultusunda okul bahçelerinin bakım-onarım ve düzenlemesini yapıyor.

Kendi sınırları içerisindeki eğitim-öğretim kurumlarına her konuda destek veren Akdeniz Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının okul bahçelerindeki eksikleri gideriyor. Okullardan gelen talepler doğrultusunda bir program hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ağaç ve bitki budaması, çim biçme ve okul bahçelerine yönelik eksikliklerin giderilmesi konusunda mesai harcıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Müfide İlhan Mahallesi Ahmet Şimşek İlköğretim Okulu, Çay Mahallesi Çay İlköğretim Okulu, Barış Mahallesi Fatih İlköğretim Okulu, Yenitaşkent Toroslar Mahallesi 75. Yıl Anadolu Öğretmen Lisesi, 3 Ocak Mahallesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Gündoğdu Mahallesi Mersin Fen Lisesinde bakım-onarım çalışmalarını tamamladı. Belirlenen ihtiyaca göre bakım yapan ekipler, okul bahçelerinin daha temiz, bakımlı ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir