• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bilişim Alanında Verilen Eğitimler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Piyasada birçok eğitim firması tarafından verilen eğitimler gün geçtikçe çoğalmaktadır. Sınıf eğitimlerinin yanı sıra online verilen eğitimler de öğrenciler tarafından tercih edilmeye başlandı.

En çok Excel ve ERP eğitimleri tercih edilmektedir. Özellikle Kadıköy’de bir çok eğitim firması tarafından Excel, ileri Excel eğitimleri verilmektedir. Bu eğitimlerin kalitesi iş başında daha net anlaşılmaktadır.

Excel Eğitimi

Microsoft Excel veri analizi süreçlerini yöneten elektronik tablo programıdır. Microsoft Excel; her türlü veriyi tablolar ve listeler şeklinde kayıt altında tutabilmektedir, fonksiyon odaklı formüller sayesinde hesaplamalar ve analizler yapılabilme, bunun yanı sıra dinamik grafikler, özet tablolar, iş stratejilerinde karar almayı hızlandıran raporlar hazırlayan bir uygulama programıdır.

Excel kursu ile alacağınız eğitim sayesinde birçok fonksiyonu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Power BI Eğitimi

Yapısal ve kurumsal karar mekanizmalarını güçlendiren analizler ve önerlier sunan Microsoft’un ileri ve gelişkin iş zekası platformu Power BI çözümünü gündeme getirmektedir. Binlerce veri kaynağından temin ettiği veriyi yüksek bir hızda işleyerek anlamlı bilgiye dönüştürüyor. Oluşan bilgiler, kullanıcı dostu hızlı adapte olunacak ara yüzlerle hazırlanan, kolay anlaşılır birer rapor olarak hem web üzerinden hem de mobil ekranlarından tüm karar verici ilgililerle kolayca paylaşılabilmektedir.

Power BI Kursu ile büyük verilere rahatlıkla hükmedebiliyorsunuz. En popüler eğitimler arasında olan Power BI eğitimi online olarak da öğrenebiliyorsunuz.

Sap Kursu

SAP kursu son zamanlarda en çok tercih edilen kurslar arasında yerini aldı. Özellikle global firmaların SAP ye geçişleri sonrasında kullanımı gittikçe artmıştır. Sap Fi kurs içerikleri modül olarak 4 temel dersten oluşmaktadır. Bu derslerin tamamı finansal kaynaklı alt yapı oluşturulmasına yardımcı olur. Özellikle başlangıç eğitimi olarak Genel Muhasebe dersi verilir daha sonra kurs süreci muhasebe ve finans ağırlıklı olarak devam eder.

Bu haberler de ilginizi çekebilir