• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İNHAP`tan, Camide Bira FestivalineSert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - İNHAP Siyonistlerin Beersheva Camisinde düzenleyecekleri içki festivaline tepki gösterdi.

 

İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu Faruk Polat tarafından yapılan basın açıklamasında, Yahudilerin 1948`den bu yana 1200 camii yıktıklarını ve kalan camileri de kontrolleri altına aldıklarını söyledi. Siyonistlerin diğer camileri de ahır, lokanta içki mekanlarına çevirdiklerini ifade ede Polat, siyonistlerin hatta Yafa`da bir cami`yi müstehcen filmlerin oynatıldığı sinemaya dönüştürdükleri belirtti.

 

\"Siyonistler Yafa`da Bir Camiyi Müstehcen Filmlerin Oynatıldığı Sinemaya Çevirdiler\"
İnsanlık tarihinin her sahnesinde Yahudilerin kimi zaman açıktan, kimi zaman gizliden ifsat hareketlerinde bulunduklarını ifade eden Polat \"Bazen kendi menfaatleri için büyük devletleri birbirleri ile savaştırdılar. Bazen de imparatorlukların içinde karışıklıklar çıkartıp onları yıktılar. Bozgunculuk ettiler. Ama bir türlü ne bir devlete sahip oldular nede huzur ve güven içinde yaşadılar. Sonunda İslam ümmetinin göğsüne bir hançer gibi saplandılar O günden sonra bu kavmin vukuatları bir türlü sona ermedi. Kutsallarımızı hiçe saydılar. 1948`den bu yana 1200 camii yıktılar. Geride kalan camilerin bir kısmını kontrolleri altına aldılar, diğer bir kısmın ya ahır, ya lokanta, ya da içki içme mekânlarına çevirdiler. Hatta Yafa`da bir cami`yi müstehcen filmlerin oynatıldığı sinemaya dönüştürdüler.\" Şeklinde konuştu.

 

Siyonistlerin son olarak vukuatlarına bir yenisini daha eklemek istediklerini belirten Polat, \"5 Eylül`de Beersheva Cami`sinde şarap festivali yapmak istiyorlar ve gözümüzün içine baka baka kutsallarımızla alay edecekler.
Ey Yahudiler siz bununla ümmetin nabzını mı yokluyorsunuz? Zararlı çıkarsınız. Tarihten ders alın. Biz sizin ne olduğunuzu iyi biliriz. Sizde bizi tanırsınız. Daha dün Ali Kerrar`ın Zülfikarı boyunlarınızdaydı. Çok mu zaman geçti Hayber`den ki nabzımızı yokluyorsunuz. Unuttuysanız Beni Kaynuka`ya bizi sorun \" ifadelerini kullandı.

 

\"Gelin Siyonist Mallarını Boykot Edelim\"
Bütün Müslümanları İsrail mallarını boykot etmeye davet eden Polat, \"Ey ümmet biraz tefekkür edelim düştüğümüz vaziyete bakalım daha ne zamana kadar Siyonistlere karşı sessiz kalacağız. Ne zaman mukaddesatlarımızı koruyacağız. Ne zaman Mustazafların yaralarına mehlem olacağız. Ne zaman Ali Kerrarları, Salahaddinleri meydanlara çıkaracağız.\"dedi.

Polat ,\"Ey kardeşler aldığımız her Yahudi malı Siyonist Ekonomisine bir katkı ve Kardeşlerimize sıkılan birer mermi demektir. Beersheva Cami`sindeki rezalete Finansman demektir. Gelin bunlara ortak olmayalım. Siyonist mallarını ne alalım nede satalım\" şeklinde konuştu.

Siyonistlerle Tüm İlişkiler Kesilmelidir

Ey Müslüman düşün ki Beersheva Cami`si senin mahallendeki camidir ve senin mahallenin camisinde bu rezalet yapılacak. Sessiz kalır mısın? Şunu bilmiş ol ki Beersheva Cami`si de senin camindir. Haydi, hep birlikte tepkimizi ortaya koyalım. Bu rezalete dur diyelim.\" diyen Polat, yetkililere seslenerek şu açıklamalarda bulundu:

\"Ey yetkililer sizi Siyonistlerle bütün siyasi ve askeri ilişkileri kesmeye ve onları korumaya yönelik Malatya`ya konuşlandırılan füze kalkanlarını geri göndermeye davet ediyoruz. Şunu bilmiş olun ki eğer tepkileri ortaya koymaktan gevşek davranırsanız, bu melanetlerin yaptıklarına sizlerde ortak olursunuz. Allah katında bunun hesabını veremezsiniz\" (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir