• DOLAR 34.195
  • EURO 37.125
  • ALTIN 2964.817
  • ...
Batmanlı Gazetecilerden Vali Arslan`a Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kısa adı BM-GYC olan Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanlığı yönetim kurulu ve cemiyet üyeleri, önceki hafta göreve başlayan Vali Yılmaz Arslan`ı makamında ziyaret etti.

BM-GYC Genel Başkanı M. Kemal Çelik, yönetim kurulu ve cemiyet üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Batman`ın ve Batman basınının durumu ele alındı.

Vali Arslan ziyaret sırasında Batman`ın sanılanın aksine dışarıda çok iyi bir konumda olduğu ve tanındığını belirterek, \"Batman`da daha önce görev yapan kimle konuştumsa Batman`la ilgili olumlu ifadeler kullandı\" şeklinde konuştu.

Sorulan soru üzerine Valilik olarak Batman için önceliklerinin ilk olarak kamu düzenin sağlanması ve tesisi edilmesi olduğunu bunu gerçekleştirdikten sonra ekonomik, sosyal, kültürel alanda yatırımlar ve ihtiyaç duyulan alanlarda çalışma yapacaklarını kaydetti.


Ziyaret sırasında Vali Arslan Batman basının durumunu sorarak, basının kendilerine yol göstermesini beklediklerini belirtti.

Eğitim yatırımlarında arsa sorunu olan mahaller olduğunu, bunun giderilmesi için acele etmeden belediye ve ilgili diğer kurumlarla oturup soruna kalıcı ve kesin bir çözüm bulmaya çalışacaklarını belirten Vali Arslan, acele ederek uygun olmayan yerde yatmanın doğru olmadığını kaydetti. (Veysi Demir, M.Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir