• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
YYÜ`de Kayıt Heyecanı Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Bu yıl Yüzüncü Yıl Üniversitesini kazanan 5 bin 2 yüz 18 öğrenci için kayıt tarihleri bugün başlarken kayda gelen öğrencilerin çoğu ilk kayıtın verdiği heyecanı aileleriyle beraber yaşadı.

Kayıt için bazı öğrenciler işlemlerini tek başına yaparken aileleriyle beraber gelen öğrenciler ise içerde kayıtlarını yaparken aileleri de onları heyecanla dışarıda bekledi. YYÜ tarafından görevlendirilen görevliler tarafından gelen öğrencilerin her türlü kayıt işlemlerinde yardımcı olurken öğrenciler verilen hizmetin memnuniyetini dile getirdi.

Kaydını tamamlayan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken kimi öğrenciler de ilk kayıtın verdiği heyecanla evraklarını eksik getirdi.

Kayda gelen öğrencilere Yurt-Kur müdürlüğü açtığı stantta yurt kayıtları hakkında bilgi verirken öğle arasında da öğrenciler ve ailelerine döner ikram edildi.

Öte yandan, üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilerin bölümleri ve tarihleri ile kayıt esnasında gereken evraklar YYÜ resmi sitesinden öğrenilebiliyor. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir