• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 24 Ağustos 2012 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Patlama Sesleri Korkuttu`
Batman`da sabah saatlerinde duyulan patlama sesleri halk korkuttu. Yapılan araştırmalar sonucunda, patlama seslerinin askeri birlikten geldiği ve askerlerin atış talimi yaptığı öğrenildi.

`Beka-Der Öğrenci ve Aileleriyle Bir Araya Geliyor`
Genel Merkezi İstanbul`da bulunan Beka-Der İstanbul`da üniversiteye yerleşen Batmanlı öğrenciler ve aileleriyle tanışma ve bilgilendirme gecesi düzenliyor.

Batman Umut Gazetesi; `Nemrut Kraterini İncelediler`
Batman Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, Bitlis`in Tatvan ilçesindeki Nemrut Kraterine jeolojik amaçlı incelemelerde bulundu.

`Yarımada`nın Temeli Atılıyor`
Ilısu Barajı Kapsamında İnşa Edilecek Tarihi Kültürel Yarımada`nın Temeli 28 Ağustos günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atılacak.

Batman Gazetesi; `Bülent Uygur Veda Etti`
Son Kaymakam ve Vali yardımcıları kararnamesiyle Burdur Vali yardımcılığına atanan Bülent Uygur, bugün ilişiğini kesiyor. Batman Vali yardımcılığı görevini bir yılı aşkın süreyle başarılı olarak ifa eden Vali yardımcısı Uygur, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile dostlarıyla vedalaştı.

`T Plaka İhalesi Bugün`
Batman Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü \"T\" plaka taksi ihalesi yapıyor. İhale bugün Belediye konferans salonunda yapılacak.

Batman Pusula Gazetesi; `Yaşam Hakkı Kutsaldır`
Mazlum Der Batman Şube Başkanı Av.Murat Çiçek, Gaziantep`teki bombalı eylemin kim tarafından ve hangi amaçla yapılmış olursa olsun kabul edilemeyecek, meşrulaştırılamayacak, aklanmayacak bir eylem olduğunu kaydetti.

`Batman İl Özel İdare Makine Parkını Güçlendiriyor`
Batman İl Özel İdaresi köy yollarında kullanılmak üzere 2 adet 28 tonluk kırıcı aparatı ile birlikte ekskavatör satın aldığı belirtildi.

Batman Medya Gazetesi; `Korkutan Patlamalar`
Sabah saatlerinde peş peşe duyulan patlama sesleri, kentte paniğe neden oldu. Paniğe kapılan Batmanlılar, ajans ve gazeteleri arayarak patlama seslerinin nereden geldiğini ve patlamaların nedenini öğrenmeye çalıştı.

`Hasankeyf`te Yarımada Temeli Atılıyor`
Ilısu Barajı suları altında kalacak olan Hasankeyf yeni yerleşim yerinde yapımı planlanan tarihi yarımadanın temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atılacak.

Batman Postası; `MTA Toptancılar Sitesindeki Patlamayı İnceleyecek`
Enerji Bakanı Taner Yıldız`a 2003`te Batman gıda toptancıları sitesinde yaşanan patlama ile ilgili MTA`dan heyetin incelemelerde bulunmak üzere Batman`a gönderileceğini söyledi.

`Danıştay`ın kararını uygulamayan Uluçam hakkında soruşturma açıldı`
Danıştay`ın vermiş olduğu yürütmeyi durdurma kararını uygulamadığı ve Görevde yetkiyi kötüye kullanma gerekçesiyle Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdusselam Uluçam hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Özdemir`den Şırnak Milletvekili Dindar`a Başsağlığı`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Cizre`de uğradığı silahlı saldırı sonucu kardeşini kaybeden Şırnak Milletvekili M. Emin Dindar`a başsağlığında bulundu.

`Hasankeyf`te Tarihi Kültürel Yarımada`nın Temeli Atılıyor`
Ilısu Barajı Kapsamında İnşa Edilecek Tarihi Kültürel Yarımada`nın Temeli 28 Ağustos günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atılacak.

Batman Barış Gazetesi; `Hasankeyf`te Tarihi Kültürel Yarımada`nın Temeli Atılıyor`
Ilısu Barajı Kapsamında İnşa Edilecek Tarihi Kültürel Yarımada`nın Temeli 28 Ağustos günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atılacak.

`Patlama Sesleri Korkuttu`
Batman`da sabah saatlerinde duyulan patlama sesleri halkı korkuttu. Yapılan araştırmalar sonucunda, patlama seslerinin askeri birlikten geldiği ve askerlerin atış talimi yaptığı öğrenildi.

Batman Duruş Gazetesi; `Vali Arslan muhtarları makamında kabul etti`
Önceki gün ilimize gelerek görevi devralan Vali Yılmaz Arslan, heyet kabullerine başladı. İki gündür kurum müdürleriyle görüşmeler yaparak çeşitli bilgiler alan Vali Arslan, bir yandan da kendisini ziyaret eden heyetleri kabul ediyor.

Batman Doğuş Gazetesi; `Nemrut krateri incelendi`
Batman Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Bitlis`in Tatvan ilçesindeki Nemrut Kraterine jeolojik amaçlı incelemelerde bulundu.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Çevre yolu esnafı mağdur`
Batman-Diyarbakır ile Batman-Siirt çevre yolundaki esnaflar, üç aydır yapımı devam eden ve ödeneksizlikten duran yol asfaltlama çalışmaları yüzünden kepenkleri indirmenin hazırlığında. (M.Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir