• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van`da yayımlanan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: ÜRETİCİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak, maliyetlerin çok yüksek olmasından dolayı besicinin çaresiz kaldığını, verilen fiyata razı gelerek bu sektörden hızla çıktığını söyledi.

Olimpik Yüzme Havuzuna Molotoflu Saldırı
Kimliği belirsiz 5 kişi tarafından olimpik yüzme havuzuna molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Seyit Fehim Arvasi Mahallesi`nde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne ait olimpik yüzme havuzuna kimliği belirsiz 5 kişi tarafından molotofkokteyli atılarak kundaklandı.

Köy Çocuklarının Bayram Sevinci
Mübarek Ramazan Bayramı`nı geride bıraktık. Şehirlerde aranan eski bayramlar bulunmazken köylerde ise bayramlar daha eski tadını muhafaza etmektedir. İşte Van Olay Gazetesi objektiflerine yansıyan köy çocuklarının bayram sevinci…

VAN SESİ GAZETESİ: STADYUM YIKILIYOR
İTÜ tarafından yapılan incelemeler sonrası ağır hasar raporu verilen ve tamamen yıkılması istenen Van Atatürk Şehir Stadyumunda yıkım çalışmaları kısman başladı. Taraftarlar için 2 bin kişilik portatif tribün yapılacak.

VAN POSTASI: FORMULA FUTURE GENÇLERİNİN PRAG BAŞARISI
Vanlı beş milli sporcu kürsüde Türk Bayrağını çektirerek ilk ulusalararası başarıya imza attılar.

Ermeni Ayinine Doğru
9 Eylül Pazar günü yapılacak Ermeni ayini için hazırlıklar devam ediyor.

VANGÖLÜ EKSPRES: KABA YEM FİYATLARINDAKİ ARTIŞ
VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak: "Besicilerimize mutlaka yem desteği verilmelidir."

Kaymakam Kaya`dan Molla Bedrettin`e Ziyaret
Van`ın Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya, Aşağıkaymaz Mahallesi`nde Kur`an kursu öğrencilerine ders veren Molla Bedrettin Sancar`ı ziyeret etti.

ŞARK YILDIZI: DEPREM MAĞDURU AİLE YARDIM BEKLİYOR
Van`da meydana gelen depremlerde yıkılan evinin altında kalarak hayatını kayberen 8 yaşındaki çocuğunun acısını üzerinden atamayan acılı baba ikinci çocuğunu kaybetmenin korkusu ile yaşıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Bayramlaşma
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni, tatilin ardından ilk masai gününde gerçekleştirildi.

İKİNİSAN: Hoşap Kalesi`ndeki Restorasyon Çalışmaları Sürüyor
Van`ın önemli tarihi mekanlarının başında gelen Hoşap Kalesi`ndeki gün batımı, seyrine doyumsuz bir görüntü oluşturuyor.

Vanlı Çocuklar Bu Bayramı Dolu Dolu Yaşadı
Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal ÖNCÜL, tıpkı ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramını da çocukların dolu dolu yaşadıklarını belirterek, "çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

DOĞU ANADOLU: MİLLETVEKİLLERİNE KRİPTOLU TELEFON GELİYOR
Milletvekillerinin yeni odalarının bulunduğu TBMM ek binası bu yılın sonunda hizmete girecek. Son teknoloji ile donatılacak odalardı telefon dinlemelerini önlemek için kriptolu telefonlar kullanılacak. Milletvekilleri geniş ve rahat bir çalışma ortamı imkanına sahip olacak. Yeni odalar akıllı bina sistemine göre inşa ediliyor. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir