• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
Cemaat-i İslami`den Pakistan`a ABD Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Amerika`nın köleliğinden kurtulmak ve ulusal bağımsızlık için Multan Road`da düzenelenen mitingte konuşan Hasan, halkın Amerika`nın terör adı altında İslam`a karşı başlattığı savaştan çekilmeyi ve insansız uçaklarla düzenlenen saldırıların sona ermesini istediği bir dönemde Pakistan Meclisi ile ordu komutanları arasında yapılan özel oturumun hayal kırıklığına yol açtığını ifade etti.

El Kaide lideri Usame bin Laden`e yönelik Abbotabad`da düzenlenen saldırının, Pakistan halkı için büyük bir acı olduğunu belirten Hasan, pakistan yöneticilerinin boyunlarında Amerika`nın kölelik zincirinin olduğunu sözlerine ekledi.

Hasan, sözlerine şöyle devam etti: "64 yıl geçti. Ve hala Pakistan`a, ulusal çıkarlarımıza karşı Amerika`nın çıkarlarını koruyan yöneticiler hükmediyor. Amerika, bizim birliğimize ve bağımsızlığımıza saldırddı. Yöneticiler, sınırlarımızı koruması gerekirken Amerika`nın saldırısını meşru gördüler" diye konuştu.

Amerika`nın planlarını uygulayabilmesinin önünde müslümanların önemli bir engel olarak durduğunu savunan Hasan "Pakistan halkı, PPP, ANP ve MQM`ı bir çok kez iktidara getirdi. Şimdi sıra Cemaati İslami`ye fırsat vermekte" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir