• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Doğruhaber Kovancılar Temsilciliği Yine Soyuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Kovancılar`da organize olduğu anlaşılan bir hırsızlık olayı yaşandı. Daha önce de soyulan dükkanın arka tarafındaki korkuluğu kesip pencereyi açan hırsız veya hırsızlar 100 paket sigara ve kasadaki paraları alarak kayıplara karıştı.

 

Sabah saatlerinde olay yerine gelen polis, birtakım incelemeler yaparak olay yerinden ayrıldı. Hemen karşısında Mobese kameraları olan işyerine daha önce de giren hırsız veya hırsızlar bulunamamıştı.

 

İLKHA`ya konuşan işyeri sahibi Salih Avcı, yan tarafta bulunan Bereket ekmek fırınının da bu yıl içinde 3 kez soyulduğunu ve faillerinin kısa sürede yakalandığını belirterek şunları kaydetti: \"İslam`a hizmet için çalışan işyerimiz daha önce de soyuldu. Arka taraftaki pencereye ek olarak korkuluklar yaptırdık ancak bu kez hırsızlar korkulukları keserek içeri girmiş ve hırsızlık yapmışlar. Sabah içeri girdiğimde ortalığı darmadağın görüp polis ekiplerini aradım, gelip inceleme yapıp gittiler. İlçe merkezinin tam ortasında ve emniyet müdürlüğünün 100 metre uzağındaki bu olay güvende olmadığımızı gösteriyor.\"

 

Son birkaç yılda ilçedeki suç ve hırsızlık oranının arttığını belirten Salih Avcı sözlerine şöyle devam etti: \"Meydana gelen bu olaylar toplumumuzdaki inanç eksikliğinin bir delilidir. Ailelerin ve devletin bu tür olayların yaşanmaması için, gençlerin İslami yönden eğitilmesine büyük önem vermesi gerekir.\" (Harun Kırmızıtoprak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir