• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hiç Bitmeyen Eksiklik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fakat her insan, bu temiz fıtratı tüm bir yaşam koruyamayabilir. İslam fıtratını zaman içinde İsyan fıtratına dönüştürebilir.Hele birde bilinmezlikler girdabına girerse durum dahada vahimleşebilir.

Kişi bu temiz fıtratını kaybedince tabii olarak ruhunda bir eksiklik, bir eziklik hissetmeye başlar. samimi bir iman sahibi değilse eksikliğin nedenini pek ala bulamayabilir. Eksikliğin nedenini bilmediği için de farklı materyallerle ruhunu tatmin etmeye çalışır. İlk zamanlar yapılanların işe yaradığı düşünülse dahi bir zaman sonra ruhtaki kopukluk tekrar ortaya çıkar.

Kişi adını bir türlü koyamadığı ve sebebini bilmediği bu eksikliği gidermek için pek çok yola başvurur;müzik dinler, kitap okur, gezer vs. Ne yazık ki bu yapılanlarda bir süre sonra etkisini kaybeder.


Bu eksiklik hali asıl rotası olan İslam`ı bulana dek devam eder. Kişi bu eksikliğini tamamlamayı gerçekten isterse, inşaallah kendisine bir çıkış yolu gösterilir. İslam güneşi bir ışık süzmesi olarak hayatına girince artık bütün sorular cevap bulur, bütün sorunlar bir son bulur Allah`ın izni ve inayetiyle...

 

Fatma Zehra / Van
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir