• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Vali Turhan`ın Veda Turları Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Balıkesir Valiliği`ne atanan Batman Valisi Ahmet Turhan, kamu kurum, kuruluş ve derneklere yaptığı veda ziyaretlerine devam etti.

Veda turlarına devam eden Vali Turhan, Batman Medikal Park Hastanesi, Batman Ticaret Borsası, Eğitim-Bir-Sen, Ziraat Odası, Tüm Muhtarlar Derneği ve Türkiye Eczacılar Odası`na ziyaretlerde bulundu.

Vali Turhan`ın ziyaretlerinde bulunduğu kurum, kuruluş, sendika ve dernek müdürleri, kendilerini ziyaret etmelerindeki memnuniyeti dile getirerek, vali Turhan`a yeni görev yerinde başarıların devamını dilediği belirtildi.

Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı M. Şafi Özperk Vali Turhan`ın Batman`a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Ayrıca Medikal Park Hastanesi Genel Müdürü Mahmut Akdağ Vali Turhan`a gömlek hediye etti.

Aldığı plaketler ve hediye için teşekkürlerini dile getiren Vali Turhan, \"Batman`da bulunduğum zaman dilimi içerisinde var gücümüzle Batman için çalıştık. Yaptığımız hizmetler, hayata geçirdiğimiz projeler Batman`ın kalkınması için faydalı oldu. Batman`a doğru yatırımlar yaparak Batman`ın Diyarbakır gibi büyük bir şehrin gölgesinde kalmasını önledik.\"dedi.

Turhan, Batman`da görev yapmanın bir onur olduğunu ifade ettiği söylendi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir