• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Zabıta ve İşportacılar Arasında Arbede Yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Ramazan Bayramı`nın yaklaşmasıyla beraber çarşı ve pazarlardaki yoğunlukta arttı. Vatandaşlar sıcak havaya aldırış etmeden alışveriş yapmaya çıkarken, mağazaların yanı sıra işportacılardan da alış veriş yapıyor.

Mağaza sahiplerinin vergi ödemeden haksız kazanç sağladıklarını düşündükleri işportacılara yönelik zabıta ekiplerine yaptıklarını şikâyetler neticesinde, Adana`da görmeye alıştığımız zabıta-işportacı gerginliği bu gün bir kez daha yaşandı.

Polis ekipleriyle beraber, gelen şikâyetleri değerlendiren Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri, Adana Caddelerinde İşportacı ve Seyyar Satıcı avına çıktı. Çakmak Caddesi çevresinde kümelenen satıcılar zabıta ekiplerinin tezgâhlarını arabaya yüklemesi sırasında ellerinde sopalarla zabıta ekiplerine saldırdı. Zabıtanın da karşılık vermesi üzerine araya giren polis memurları ortalığı sakinleştirirken, seyyar satıcılar polis ve zabıtaya tepki gösterdi.

Çevredeki vatandaşlarda Ramazan Bayramı öncesi ekmeğini kazanmaya çalışan insanlara karşı bu muamelenin yapılmasına tepki göstererek, \"hırsızlık yapsalar daha mı iyi?\" dediler. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir