• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
PKK Yine Yol Kesip Araçları Ateşe Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Saat 20.30 sıralarında Van-Tatvan Karayolunun 40. Km`sinde yol kesen PKK`lılar, durmayan araçlara ateş etti. Daha sonra insanları araçlardan indiren eli silahlı militanlar, örgüt propagandası yaparak 7 TIR`ı ateşe verdi.

Yola yakın ikamet eden ve isminin açıklanmasını istemeyen köy sakini, akşam iftarlarını açtıktan sonra patlayan silah sesleriyle irkilip korktuklarını ve evden çıkmaya çalışırken bölgede gördükleri PKK`lılar tarafından evden çıkmamaları için uyarıldıklarını belirterek, \"bizde korkudan evden çıkamadık. Olay sonrası TIR şoförleri olay yerinden kaçarak canlarını zor kurtardılar. 3 tanesini ben evimde misafir ettim. Şimdilik bildiğim kadarıyla beraberlerinde kimseyi götürmediler. Ancak bir TIR`ı yoldan çıkararak araziden içeriye epeyce götürüp aracı orada terk ettiklerini duyduk. Ancak dediğim gibi bu sadece bir duyum\" dedi.


Olaya müdahale etmek için şu ana kadar herhangi bir güvenlik personelinin bölgeye gelmediğini ifade eden görgü tanığı \"maalesef canımız güvende değil. Hayat bu gidişle her geçen gün daha yaşanılmaz hale geliyor\" dedi. (Fikret Özkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir