• DOLAR 32.459
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Mescid-i Aksa`yı Selamlıyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Ramazan ayının son Cuma`sında kutlanan \"Dünya Kudüs Günü\" nedeniyle Mustazaflar Cemiyeti Bingöl Şubesi bir mesaj yayımladı.

Yapılan yazılı basın açıklamasında, Filistin`deki Siyonistlerin Müslüman halka reva gördükleri zulümlere, Arakandaki Budistlerin vahşetine, Çeçenistan`daki Rus mezalimine, Irakta, Afganistan`da ve Pakistan`daki Amerika`nın vahşetine, Baasçı Beşer`ın ve Emperyalist Güçlerin Suriye`deki katliamlarına, Bahreyn ve Yemen`deki Müslüman hakların barışçıl ve silahsız direnişlerini askeri işgal ile bastıran Suudi rejiminin çirkinliklerine dikkat çekildi.

\"Mescid-i Aksa`nın selamlandığı bildiride, \"yeryüzünün işgal edilmiş en kıymetli topraklarına selamlıyoruz. İlk kıblemiz Mescid`ül Aksa`yı, mukaddes beldemiz Kudüs`ü selamlıyoruz. 60 yıldır mübarek Filistin için canlarını feda eden, cihat eden ve hapislerde yatan yiğitleri selamlıyoruz. Ve selam olsun onları yetiştiren ana babalara! Eşlerini şehit vermelerine rağmen izzetle, onurla direnişlerini sürdüren şehit hanımlarına ve şehitlerin yetimlerine olsun\" denildi.

Açıklamanın devamında, \"Dünya Kudüs Günü; Yahudi ırkını en asil ırk sayıp, diğer insanları, insan yerine koymayan Siyonist İsrailli, işgal ettiği İslam topraklarından defetmek için kararlılık gösterme günüdür. Çağın Firavunu, Nemrudu olan İsrail`e karşı direnmek; bizlerin ve tüm Müslümanların boynunda imanı, İslami ve insani bir mecburiyettir, büyük bir farzdır. İsrail var oldukça direniş devam edecek, direniş devam ettikçe Bizler var olacağız, bizler var oldukça da Filistin, Yahudilere vatan olmayacak.\" (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir