• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Batman Valisi Ahmet Turhan`ın Veda Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Yeni Valiler Kararnamesiyle Balıkesir Valiliğine atanan, Batman valisi Ahmet Turhan, veda mesajı yayımladı. Yayımladığı mesajda Turhan, üç yılı aşkın süredir vali olarak Batman halkının hizmetkârı olmaktan onur duyduğunu ve meslek hayatının en verimli günlerini geçirdiği Batman`da hizmet bayrağını devretmeye hazırlandığını ifade etti.

 

Bakanlar Kurulu`nun kararı ve Cumhurbaşkanın onayıyla bundan sonra Valilik görevine Balıkesir ilinde devam edeceğini belirten Turhan, \"Devletin, Hükümetin ve ayrı ayrı her bakanın temsilcisi olarak görev yapan Valilerin belli sürelerde görev yeri değişikliği yaşaması mesleğimizin doğası gereğidir. Bizler; mesleğe başlarken, ülkenin her yerinde aynı şevk ve heyecanla görev yapma şuurunu benimseyerek yola çıktık. Batman Valisi olarak görev yaptığım süre içerisinde yasalarla verilmiş görevleri hukuk ve vicdan çerçevesinde ve en iyi şekilde yapma gayreti içinde oldum.

 

Vatandaşlarımızın, hangi alanda olursa olsun devlet dairesine gittiğinde buradan en hızlı, etkin ve memnun bir şekilde kamu hizmeti alabilmesi için kalite standartlarımızı yükseltmeye çalıştım\" ifadelerini kullandı.

 

Vali Turhan son olarak, Batman`da hoş bir seda bırakmış olma temennisinde bulunarak; \"Tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyorum, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.\" dedi.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir