• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 13 Ağustos 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Fikret Bayram`ın Özgürlüğü İçin İmza Kampanyası Başlatıldı`
14 yıldır İslami davadan cezaevinde olan ve vücut fonksiyonlarının yüzde 92`sini kullanamadığı halde cezaevinde tutulan Fikret Bayram`ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından af edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

`Bakan Şimşek Hamidiler İftarına Katıldı`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in de katıldığı Hamidiler Ailesi`nin iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Batman Umut Gazetesi; `Özdemir Hatlarla İlgili Açıklama Yaptı`
Bazı mahalle muhtarlarının yaptıkları basın açıklaması dolayısıyla Milletvekili Ziver Özdemir basın açıklaması yaptı.

`Basın İftarda Buluştu`
Cihan Haber Ajansı Batman Temsilciliği, Batman`da faaliyette bulunan yerel ve ulusal basın çalışanlarına Özel İrfan Okulları binasının bahçesinde iftar yemeği verdi.

Batman Gazetesi; `Muhtarı Dövüp Silahını Aldılar`
Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba`nın darp edildiği iddia edildi.

`BATSO, İTO`nun Konuğu Oldu`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu ve Meclis Başkanı Şemsettin Gülmüş, İstanbul Ticaret Odası meclisinde konuştular.

Batman Pusula Gazetesi; `Balık Tutmak İsterken Canından Oldu`
Balık tutmak için gittiği Batman çayında elektrikli su motorundan çıkan çıplak tele dokunan genç akıma kapılarak olay yerinde feci şekilde can verdi.

`Köy yolunda kaza: bir yaralı`
Bayram alışverişi yapmak için motosikletiyle Batman`a gelen sürücü önündeki çukurdan kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Batman Medya Gazetesi; `Sosyal Devlet Nerede?`
Doğuştan iki gözünde de kanserli tümör oluşan ve ameliyatla iki gözü birden alınan 4,5 yaşındaki çocuğun ailesi bir yıldır bakım maaş bağlanması için uğraşıyor, ama sonuç alamadı.

`Havada Asılı Kaldı`
Batman belediyesinin yeniden düzenleme çalışmalarına başladığı 8 Mart Kadın Parkının beton işlerinde çalışan hazır beton mikseri, ağırlığa dayanamayınca bir anda havada asılı kaldı.

Batman Postası; `Öğle Ezanı İki Defa Okundu`
Batman`da öğle ezanı vaktinden 10 dakika önce okundu. Yanlışlık olduğunun fark edilmesi üzerine 12.28`de ezan tekrar okundu.

`DSİ Barajı Havzası Yeşile Büründü`
Batman Barajının hizmete girmesinin ardından baraj havzasında yoğun bir ağaçlandırma çalışması sürdüren DSİ 103. Şube Müdürlüğü Bölgeyi yeşile bürümeye kararlı gözüküyor.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `İHL Ortaokul Kayıtlarında Son 17 Ağustos`
Batman Mehmet Şimşek İmam Hatip Lisesi ve Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi`nin orta kısımlarına alınacak öğrenciler için yeni kayıtlar Pazartesi günü bitiyor.

`MÜSİAD Engellileri İftarda Buluşturdu`
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Engellilere İftar yemeği verdi. Yemekte Suriye ve Arakan`daki Müslümanlar için dua edildi

Batman Barış Gazetesi; `Kuşkulu İhale İddiası!`
Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan bir medikal cihaz alım ihalesinde, şartnameye uyulmadığı gerekçesiyle bazı firmalar Valiliğe itiraz dilekçesi gönderdi.

`İğne Atsan Yere Düşmez!`
Gündüz havaların sıcak oluşu ve ramazan orucunun etkisiyle evlerinden çıkmayanlar, iftar saati sonrası dışarıya çıkınca caddelerde yürümek bile imkansız kalıyor.

Batman Doğuş Gazetesi; `Balık Avlamak İsterken Canından Oldu`
Balık avlamak için gittiği Batman Çayında elektrikli su motorundan çıkan çıplak tele dokunan genç akıma kapılarak olay yerinde feci şekilde can verdi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Bayram Arifesinde Elektrik Çilesi!`
Esnafı, elektrik kesintisi bezdirdi. Batman kent merkezinde öğle saatinde yaşanan elektrik kesintisi yaklaşık 1,5 saat sürdü. Alış-verişin güzergâhı olarak bilinen Gülistan Caddesi esnafları, dün kesintiye adeta isyan etti.

Batman Duruş Gazetesi; `Petrolun Kenti Batman`a yatırım yapın`
BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu ve Meclis Başkanı Şemsettin Gülmüş İstanbul Ticaret Odasının konuğuydu. BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu birçok holding sahiplerinin de içinde bulunduğu İstanbul Meclis üyelerin oluşan iş adamlarına seslenerek Batman`a yatırım yapmalarını istedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir