• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -11 Ağustos 2012 Cumartesi Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER: Kardeşlik Duygularınız Yok Olmasın
AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, bölücü terör örgütü PKK`nın bazı ülkelerin taşeronluğunu yaptığını belirterek, \" Terör bu ülkenin yaklaşık 27 yıldır en önemli problemlerinden biri devletimiz de elinden geleni yapıyor. Bir yandan güvenlik güçlerimiz tedbirlerini artırırken bir yandan da sosyal ve ekonomik yönden tedbirlerle teröre bulaşmamış bu vatanda bayrağı bayrak, torağı toprak gören vatandaşlarımızın da imkanlarını artırıyoruz\" şeklinde konuştu.

Bayram Yaklaştı Piyasa Canlandı
Ramazan`ın yanı sıra aşırı sıcaklar ve nemden bunalan halk, yaklaşan bayramla birlikte alışverişe çıkınca başta tekstil olmak üzere perakendecilerin yüzleri gülmeye başladı. Bayram nedeniyle yoğunlaşan talebi dikkate alarak cazip seçenekler sunan markalar, \" 3 al 1 öde\" kampanyalarının yanı sıra, kart avantajları ve yüzde 70`e ulaşan indirimlerle cirolarını artırmaya başladılar.

Arkadaşının Sırtında Adliyeye Getirildi
Adana`da hırsızlık zanlısı, ev sahibinin uyanıp kendisini görmesiyle balkondan atlayınca ayağını kırdı. Zanlı, adliyeye kendisine gözcülük yapan arkadaşının sırtında getirildi.

ADANA GÜNAYDIN GAZETESİ: Suda Giden Otobüs Alımı
Adana Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak karada ve suda gidebilen belediye otobüsü satın alacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığı`nın teklifi olarak pazartesi günü başlayacak olan meclisin gündemine getirilen teklife göre alınacak olan su üzerinde gidebilme özelliğine sahip otobüs ile Çatalan Barajı`da ve Seyhan Nehri`nde turların düzenlenmesi hedefleniyor. Böylelikle hem kentin tanıtımı yapılacak aynı zamanda turizme katkı sağlanacak.

Hasmının Kurbanı Oldu
Adana`da bir kişi, hasmı tarafından sokak ortasında göğsünden vuruldu. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan Ömer K. İle Ramazan E. , merkez Yüreğir İlçesi Yunus Emre Mahallesi 929 sokak`ta karşılaştı. İkili burada tartışmaya başlayınca Ramazan E. Elindeki tabancayla Ömer K.` Yı göğsünden vurdu. Zanlı Ramazan E. Olay yerinden kaçarken Ömer K. Özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Ömer K.`nın sağlık durumu ciddiyetini korurken Ramazan E.`nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Canı Yetmedi
Aldığı uyuşturucu hap nedeniyle krize giren 16 yaşındaki çocuk, hastanede midesi yıkandıktan sonra başka hastaneye gönderildi. Orada da 3 saat bekletilip Mersin`e sevk edildi. Ancak, çocuk yolda hayatını kaybetti. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir