• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Yoldan Çıkan Otomobil TIR`a Çarptı: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir`in Bornova ilçesinde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu anayoldan çıkarak yan yola geçen otomobil, park halindeki TIR`a çarptı. 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında, Ankara Caddesi Bornova istikameti yan yol numara 1/A önünde meydana geldi. Alsancak istikametinden Bornova yönüne seyreden Mustafa Onur Kurtuluş (21) yönetimdeki 35 HHF 34 plakalı otomobil, iddialara göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak yan yola girdi. Otomobil daha sonra büyük bir hızla oto galerinin önüne park edilmiş olan 35 AU 0423 plakalı TIR`a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle demir yığınına dönen otomobildeki sürücü Kurtuluş ve yanında bulunan Ercan Aktaş (29) araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Mustafa Onur Kurtuluş’un hayatını kaybetiğini belirledi. Arka koltuka sıkışan Aktaş ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kurtuluş`un cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Aktaş’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla İlgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir