• DOLAR 34.174
  • EURO 37.238
  • ALTIN 2937.437
  • ...
Bilge-Der STK`ları İftarda Buluşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman Bilge Eğitim Derneği (Bilge-Der), Batman`da faaliyette bulunan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üye ve gönüllülerine iftar yemeği verdi.
 
Bilge Der genel merkez binasında verilen yemeğe Peygamber Sevdalıları Platformu, Kur`an Nesli Platformu ve Hak ve Özgürlükler Platformu`na üye derneklerin üye ve gönüllüleri katıldı.
 
Batman Bilge Eğitim Derneği (Bilge-Der) Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Ramazan ayı nedeniyle böyle bir program düzenlediklerini ifade ederek "Derneğimiz Bilge-Der sadece bugüne özel değil, Ramazan boyunca üye ve gönüllülerimizin sponsorluğunda iftar programları düzenledi.. Amacımız iftar yemeğinin hayrına ulaşmak ve Ramazan ayını tüm güzelliğiyle Müslümanlarla beraber yaşamaktır" dedi.
 
İftar yemeklerinin Müslümanların kaynaşmasına, aralarındaki muhabbet ve sevginin büyümesine sebep olduğu için önemli olduğunu ifade eden, Nasıroğlu, "Bizler dernek olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da, Peygamberimizin (S.A.V) aziz sünnetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar yemeğine katkısı olan herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
 
İftar yemeğinin ardından program Molla Enver Kılıçarslan`ın yaptığı duayla son buldu.
(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir